Έρχεται ο Γιέφτοβιτς …Νέα αναβολή για Πούτσι


 

Το “Whois Who” του Ζόραν Γέφτοβιτς
Ο Ζόραν Γέφτοβιτς γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1958 στη Σερβία και βρέθηκε στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής, φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στο Θρασύβουλο το 2006, όταν και βρέθηκε στον πάγκο του συλλόγου της Φυλής, στο πλαίσιο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Την επόμενη χρονιά όταν ο Θρασύβουλος ανέβηκε στην Α΄ Εθνική εργάστηκε ως υπηρεσιακός για 4 παιχνίδια, και ακολούθησε η διαδρομή του στους νέους του Συλλόγου, και κατόπιν στον Ασπρόπυργο και τη Γ΄ Εθνική κατηγορία (συνολικά 14 παιχνίδια). Επέστρεψε στους νέους του Θρασύβουλου, για να μετακομίσει πέρυσι στις αρχές Φεβρουαρίου στη Ζάκυνθο, αναλαμβάνοντας την ομάδα ως διάδοχος του κ. Μαγκαφίνη ως το τέλος της σεζόν. Το Καλοκαίρι αποχώρησε και οι πληροφορίες τον ήθελαν να συγκαταλέγεται στα ονόματα τα οποία «έπαιζαν» δυνατά για τον πάγκο του Θρασύβουλου, χωρίς όμως να προχωρήσει η συνεργασία και τελικά επέστρεψε και πάλι στο νησί του Ιονίου. Έκατσε στον πάγκο της Ζακύνθου για 5 παιχνίδια, στον Βόρειο Όμιλο  της Γ΄ Εθνικής, μετρώντας δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Μάλιστα η νίκη ήρθε στο τελευταίο του παιχνίδι, καθώς μετά την αναμέτρηση με την Κασιώπη αποχώρησε από τον σύλλογο.

Με προβλήματα τραυματισμών οι προπονήσεις
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο έχει μπει σε δεύτερη μοίρα λόγω των εξελίξεων στο προπονητικό, η Καλαμάτα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, έχοντας πάντως την ευκαιρία να δουλέψει με μεγαλύτερη άνεση, λόγω του ρεπό που ακολουθεί. Χθες νωρίς το πρωί ο κ. Βανικιώτης είχε προπόνηση μ’ ένα γκρουπ παικτών στο Γ. Λουκαρέας και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Μεταξύ αυτών οι Τσιμικλής, Τσαγκαράκης, Πασάς, Κοψαχείλης, αλλά και κάποιοι ακόμη. Πρέπει ν’ αναφέρουμε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ταλαιπωρούν τον Ανδρεόπουλο, ο οποίος ενδέχεται να κάνει μαγνητική μέσα στα επόμενα 24ωρα. Η σημερινή προπόνηση τέλος έχει προγραμματιστεί και πάλι νωρίς το πρωί στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».

 

Αναβολή για την υπόθεση Πούτσι
Είχαμε γράψει εδώ και μέρες ότι η διοίκηση της Καλαμάτας θα επιδιώξει να πάρει αναβολή στην εκδίκαση της υποθέσεως Πούτσι, και αυτό έγινε χθες, οπότε ο εκπρόσωπος της Θύελλας στην Ένωση εξασφάλισε αναβολή μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της εξασφάλισης της ελληνικής ταυτότητας και του δικαιώματος συμμετοχής στις εθνικές ομάδες από τον 20χρονο μεσοεπιθετικό και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ένσταση της Προοδευτικής δε θα βρει… ανταπόκριση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.