Απογοήτευσε και πάλι η Μαύρη Θύελλα …Ήττα με 1-0 στο Αίγιο


Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα η Καλαμάτα, που έχασε στο Αίγιο από τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο με 1-0.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Σκαρτσίλας στο 62'. Η ομάδα πριν την έναρξη του αγώνα είχε αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πέρα από τη απουσία των Πασά, Σκαρλάτου, στην προθέρμανση έχασε και τον Τσαγκαράκη, αναγκάζοντας τον προπονητή Γιώργο Μπένο, να αλλάξει τα πλάνα του την τελευταία στιγμή. Στη διάρκεια του ματς αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών ο Παναγιώτης Τσιμκλής που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και ο Σωκράτης Κοψαχείλης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 57'. Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Τσιμικλής είχε κάποιο χτύπημα στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ ο Κοψαχείλης υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Όλα τα παραπάνω προβλήματα έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και φυσικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Φάσεις – γκολ

Στο 4' σουτ του Αργυρόπουλο απόκρουσε ο Κοψαχείλης. Στο 19' ο Ηλιόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μαυρόπουλο και στρώθηκε στον Ανδρεόπουλο, ο οποίοι σούταρε με τη σειρά του για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Μπαλτιμάς πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Στο 40' ο Κοψαχείλης απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Λαζανά. Στο 43' ο Λαζανάς εκτέλεσε φάουλ, ο Κοψαχείλης απέκρουσε για να φύγει η μπάλα πολύ ψηλά και στο κατέβασμα ο Σούλης με κεφαλιά επιχείρησε να σκοράρει όμως ο Τριανταφυλλάκης λίγο έξω από τη γραμμή του τέρματος απομάκρυνε με κεφαλιά. Στο 56' ο Γκοτσούλιας σούταρε για γκολ, όμως ο Ηλιόπουλος πρόλαβε έβαλε την κόντρα με τα πόδια και έστειλε την μπάλα πλάγια. Στο 62' ο Μπούνας έκανε την σέντρα, η μπάλα πέρασε στο πίσω δοκάρι εκεί που ήταν ο Σκαρτσίλας, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 68' ο Λαζανάς με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος. Στο 69' ο Επιφανής έπιασε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ακπαρίδη και πέρασε κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 70' σουτ του Αθανασόπουλου μόλις άουτ. Στο 93' φάουλ του Τριανταφυλλάκη μπλόκαρε ο Μπαλτιμάς.

Διαιτητής ήταν ο Χρ. Μανούρας από τα Τρίκαλα και βοηθοί ο Φωτόπουλος από την Αθήνα και ο Ν. Μανούρας από τα Τρίκαλα. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 71' ο Παπαχρήστος. Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Παπαχρήστος (27'), Λαζανάς (76'), Επιφάνης (45'), Τριανταφυλάκης (60'), Καντούτσης (65'), Τσόπελας (81'), Καούνος (90').

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (75' Π. Παπαδόπουλος), Μπούνας, Λαζανάς (87' Γ. Παπαδόπουλος), Σκαρτσίλας (72' Μπουλούμπασης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης (57' λ.τ. Ζαρόπουλος), Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Ανδρεόπουλος, Ηλιόπουλος, Καούνος, Τσιμικλής 46' λ.τ. Πούτσι), Γεωργιόπουλος (57' Αθανασόπουλος), Επιφάνης.

 

Δηλώσεις Γιώργου Μπένου

Στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Καλαμάτας Γιώργος Μπένος δήλωσε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Παναιγιάλειος, που έχει το απόλυτο. Έχει δουλευτεί καλά από τον Νίκο Κουρμπανά και έδειξε διάθεση πάθος και ενθουσιασμό. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε τέσσερις απουσίες παικτών στα χαφ, που αποτελούν τον άξονα μας, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί άλλοθι για τη μέτρια εμφάνιση που κάναμε. Στο α’ ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και «ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Στην επανάληψη, ο Παναιγιάλειος μας πίεσε για να πετύχει γκολ, το κατάφερε και από εκεί και μετά εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να υπάρχει προβληματισμός γιατί η ομάδα κατά διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις δείχνει διαφορετικό πρόσωπο από ότι στους αγώνες. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή μας εικόνα και έχω την ευθύνη του αποτελέσματος. Τώρα έχουμε το ρεπό μας και πιστεύω να ηρεμήσουμε και να καθορίσουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι η ομάδα θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Τέλος, ευχαριστούμε τον Παναιγιάλειο για την φιλοξενία».

 

πηγή: pskalamata.gr