Όλα δείχνουν αναβολή στην εκδίκαση της ένστασης της Προοδευτικής


 

 

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ… ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΚΑΟΥΝΟΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της ένστασης που έχει καταθέσει η Προοδευτική για αντικανονική συμμετοχή του Θόδωρου Πούτσι στον αγώνα με τη Μαύρη Θύελλα, στον Κορυδαλλό, θα πάρει λογικά αναβολή, λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Βεβαίως η διοίκηση της Καλαμάτας οφείλει να δώσει το παρών στην επιτροπή ενστάσεων της Ένωσης Β΄ Γ΄ Εθνικής, που είναι και η αρμόδια αρχή, αλλά έχει ξεκάθαρα τυπικό χαρακτήρα, μιας και η αναβολή θεωρείται δεδομένη. Δε θα αποτελέσει μάλιστα έκπληξη εάν δούμε να εκδικάζεται η υπόθεση αρκετό καιρό αργότερα.

Αυτή τη στιγμή εκείνο που έχει σημασία και αποτελεί προτεραιότητα για την Καλαμάτα, είναι η κατάκτηση αποτελέσματος στον αγώνα του Αιγίου, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναιγιάλειο, και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο Γιώργος Μπένος έχει ξεκινήσει την προσπάθεια «επικέντρωσης» των παικτών του από την επομένη της αναμέτρησης με την Κόρινθο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο έμπειρος τεχνικός είχε πολύωρη επαφή χθες με τους παίκτες του, ακολουθώντας αρχικά το προπονητικό πρόγραμμα στο γήπεδο του Άρι, το οποίο ήταν στραμμένο σε τακτική και ασκήσεις με μπάλα, και εν συνεχεία αργά το απόγευμα δείχνοντάς τους βίντεο σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου.

Οι συνθήκες με τις οποίες συνεχίζεται η προετοιμασία φαντάζουν ιδιαίτερα καλές από τη στιγμή που και ο Καούνος έχει τεθεί στη διάθεση του Μπένου, ο οποίος πάντως δεν υπολογίζει και πάλι στους τραυματίες Πασά, Αλεξανδρόπουλο, Κωνσταντακόπουλο.

 

Από Δευτέρα οι εργασίες στο Στάδιο

Από κει και πέρα και όσον αφορά το κομμάτι των εργασιών βελτίωσης στο Δημοτικό Στάδιο, αυτές θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα από Δευτέρα. Η διοίκηση αγόρασε τον σπόρο και περιμένει τη βελτίωση του καιρού για να γίνει η σπορά του αγωνιστικού χώρου, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο των αποδυτηρίων των φιλοξενουμένων. Στο διάστημα αυτό, κάτι που έγινε χθες αλλά και σήμερα, η ομάδα θα πραγματοποιεί προπονήσεις στο γήπεδο του Άρι και σ’ άλλα γήπεδα της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

 

«Σφυρίζει» ο Μανούρας

Τέλος, και όπως έγινε γνωστό, την αναμέτρηση στην πόλη του Αιγίου, ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Μανούρας, του Συνδέσμου Διαιτητών Τρικάλων, με βοηθούς τους Φωτόπουλο (Αθηνών) και Νίκο Μανούρα (Τρικάλων).

 

Όχι εισιτήρια από Διοίκηση… κόσμος όμως στο πλευρό της ομάδας

Ν’ αναφέρουμε ότι και αυτή τη φορά η διοίκηση της Καλαμάτας δε θα ζητήσει επισήμως εισιτήρια από τη διοίκηση του Παναιγιαλείου, ακολουθώντας τη συνήθη τακτική της, ωστόσο αρκετοί φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας θα βρεθούν στην πόλη της Αχαΐας. Άλλωστε οι σχέσεις των διοικήσεων των δύο πλευρών είναι αρκετά καλές, όπως φάνηκε και στο φιλικό προετοιμασίας και θα υπάρχει ειδικός χώρος για υποδοχή των Μεσσήνιων φιλάθλων.