Έτοιμη για μέτρα η διοίκηση, στο στόχαστρο… τα βαριά ονόματα


 

ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ: «ΟΧΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑΓΕΣ»

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Έντονη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης της Καλαμάτας, που βρέθηκε στο στόχαστρο των φιλάθλων στο γήπεδο της Ελευσίνας, με τον Γιώργο Ράλλη και τους συνεργάτες του να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, ειδικότερα αυτών που αποκτήθηκαν με εμφατικό τρόπο το καλοκαίρι (Καούνος, Πασάς, Ηλιόπουλος κ.ά.), θεωρώντας ότι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την άσχημη εικόνα…
«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση για την απόδοση κάποιων παικτών και θα το συζητήσουμε πιο επίσημα τις επόμενες ημέρες. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές πριν πάρουμε τις τελικές αποφάσεις. Δε θα κάνουμε βιαστικές κινήσεις, αλλά θεωρώ ότι θα υπάρξουν αλλαγές», τόνισε μιλώντας στο «Θάρρος» ο υπεύθυνος Τύπου του ΤΑΠ, Μενέλαος Γερονικολός, ο οποίος σχολίασε και το επεισόδιο με τον Καούνο… «Θα μιλήσουμε με τον Βαγγέλη τις επόμενες ημέρες, γιατί είναι κάτι που μας προβλημάτισε. Σίγουρα δεν επικροτούμε τέτοια περιστατικά και γι’ αυτό θα ψάξουμε να βρούμε τι φταίει», είπε ο κ. Γερονικολός, ο οποίος στάθηκε στην ιδιαίτερη σχέση της Μαύρης Θύελλας με τον κόσμο της: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον θέλουμε στα δύσκολα και αυτή τη στιγμή είναι μια δύσκολη περίοδος. Ως διοίκηση πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Δεν έχει χαθεί ακόμη ο στόχος της ανόδου και παρά το άσχημο ξεκίνημα και την κακή εικόνα του τελευταίου διαστήματος, πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Να ξέρετε πως ως διοίκηση θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Εάν χρειαστεί, θα αποδεσμευτούν ποδοσφαιριστές και, βεβαίως, εφόσον χρειαστεί και ζητηθεί από τον προπονητή, θα γίνουν και ενισχυτικές κινήσεις. Νομίζω, μάλιστα, ότι αυτό θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο».

Μπορεί ο υπεύθυνος Τύπου του Μεσσηνιακού ΤΑΠ να παρουσιάζεται φειδωλός στις δηλώσεις του, ωστόσο αυτό κρίνεται απόλυτα λογικό από τη στιγμή που δεν έχει γίνει το συμβούλιο των… αποφάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, και ενώ χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση μελών του Δ.Σ., μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, που ενδέχεται να περιλαμβάνουν και λύσεις συμβολαίων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Η μεγάλη διακοπή, άλλωστε, του πρωταθλήματος, δίνει την ευχέρεια αλλαγών, όπως και ενσωμάτωσης νέων προσώπων.  Είναι, άλλωστε, στο πλάνο του κ. Γέφτοβιτς η πραγματοποίηση μίνι προετοιμασίας στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι την επανέναρξη της δράσης για την Καλαμάτα στα μέσα περίπου Ιανουαρίου.