Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία η ομάδα του Δαναού


 

 

Άλλη μια όμορφη εμπειρία πρόσθεσαν στον «Α.Σ. ΔANAOΣ» την προηγούμενη εβδομάδα καθώς μετά από τις συμμέτοχες του σε τουρνουά της Ελλάδος (Κατερίνη, Χαλκίδα, Σοφικό, Χαλκιδική κτλ) άλλα και του Εξωτερικού (Ιταλία- Αυστρία),ήταν η σειρά για τα παιδιά να πάρουν γεύση από εγκαταστάσεις Σουπερλίγκα και πιο συγκεκριμένα την φημισμένη Παιανία και το εκκολαπτήριο ταλέντων του Παναθηναϊκού.

 

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, παιδιά και γονείς γνώρισαν από κοντά το πως λειτουργούν και δουλεύουν τα μικρά τμήματα σε ομάδες του βεληνεκούς του ΠΑΟ και να παίξουν αντίπαλοι με συνομήλικους που ίσως κάποτε τους βλέπουν από την τηλεόραση.
Είδαν την Πειθαρχία ,τον Επαγγελματισμό, την Οργάνωση ,αλλά ταυτόχρονα την ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!!Είχαν επίσης την ικανοποίηση ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ να παίξουν και να έχουν 1 νίκη και 2 ήττες απέναντι στον μεγάλο τους "αντίπαλο".

 

"Η αίσθησή μας αλλά και τα χαμογέλα των παιδιών για την συμμετοχή τους μας έδειξαν ότι όλα ένιωθαν ότι κέρδισαν ….." είπαν με ένα στόμα οι κ.κ. Δημόπουλος και Δέδες που είχαν την την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το Τιμ του ΠΑΟ (Σαμαράς-Παπαδάκης-Μαραγκός-Σίμος-Κλης) για ότι αφορά και βοηθά την εξέλιξη και βελτίωση των παιδιών.

 

Ο κ.Δημόπουλος ανέφερε: "τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες και μετά από τα παιχνίδια που κάνουμε κάθε χρόνο με τον Αστέρα Τρίπολης φέτος είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του ΠΑΟ", ενώ ο Αλ.Δέδες συμπλήρωσε: "θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε εμπειρίες σε παιδιά, γονείς αλλά και σε εμάς τους ίδιους… Γνωρίζω τον κ. Σαμαρά από την θητεία μου στον ΟΦΗ και η πολυετής παρουσία του σε Ακαδημίες της Ολλανδικής Σχολής Ποδοσφαίρου είναι η κερκόπορτα για γνώση ,ιδέες και ενεργοποίηση της προσωπικής σφραγίδας που θέλει να βάλει ο καθένας μας σε ότι αγαπάει και υπηρετεί. Πιστεύω πως ήταν η αρχή".

 

Τα παιχνίδια και τα ταξίδια όμως δεν σταματούν εδώ, αφού το Σάββατο το πρωί ο Α.Σ.ΔΑΝΑΟΣ  θα αγωνιστεί με 3 τμήματα απέναντι στην αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στην Τρίπολη και είναι επίσης καλεσμένος και στον Μελιγαλά  για να συμμετάσχει σε αγώνες που διοργανώνει ο Δήμος Οιχαλίας και οι Ακαδημίες του τοπικού Εθνικού Μελιγαλά.

 

Ταξίδια ,εμπειρίες, παιχνίδια και χαρά λοιπόν για τους μικρούς αθλητές του Δαναού για αυτά τα δυο Σαββατοκύριακα και με την σκέψη των υπευθύνων στο καλοκαίρι και την πιθανή συμμετοχή σε τουρνουά της Ιταλίας.