Κέρδισαν τους μικρούς μαθητές του 4ου Δημοτικού οι παίκτες της Καλαμάτας (photos)


 

Ξεχωριστό ήταν το χθεσινό πρώτο διάλειμμα για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τέσσερις ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, οι δάσκαλοι και τα παιδιά υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τους παράγοντες του ΤΑΠ Βασίλη Μουζάκη και Μενέλαο Γερονικολό, μαζί με τους Άγη Πασά, Βασίλη Σκαρλάτο, Κώστα Ηλιόπουλο και Βασίλη Αθανασόπουλο, οι οποίοι χάρισαν μπάλες για την ώρα της γυμναστικής και έδωσαν κάρτες διαρκείας τζούνιορ, προσκαλώντας τους μικρούς μαθητές να πάνε με τις οικογένειές τους την Κυριακή (2 μ.μ.) στο Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Καλαμάτας με την Επισκοπή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Βασίλης Σκαρλάτος: «Τελικός» με Επισκοπή

Μιλώντας στο «Θ» για τη σημασία της χθεσινής πρωτοβουλίας, η οποία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με στόχο να «καλυφθούν» όλα τα Δημοτικά της Καλαμάτας, ο έμπειρος επιθετικός, Βασίλης Σκαρλάτος τόνισε: «Είναι καλό για την ομάδα να προσεγγίζουμε τα παιδιά της πόλης μας με αυτόν τον όμορφο τρόπο. Να τα ενθαρρύνουμε να έρθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την ομάδα. Να τα ενθαρρύνουμε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, όποιο άθλημα κι αν είναι αυτό, γιατί ο αθλητισμός κάνει καλό και στην υγεία και στην προσωπική μας ζωή και στο χαρακτήρα μας.
Προσωπικά συγκινήθηκα κιόλας, βλέποντας τα παιδάκια τόσο χαρούμενα» κατέληξε ο Βασίλης Σκαρλάτος για τη χθεσινή ξεχωριστή και για τον ίδιο εμπειρία, ενώ αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση με την Επισκοπή, ο έμπειρος επιθετικός ανέφερε:
«Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε! Είναι ένας πρόωρος τελικός για μας και πρέπει να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα και να πάρουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας.
Δουλεύουμε καλά όλη την εβδομάδα, είμαστε έτοιμοι και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Άγης Πασάς: Με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε

Από την πλευρά του ο Άγης Πασάς, που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στη δράση, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, συμπλήρωσε: «Είναι θετικό να πλησιάσουμε τα μικρά παιδιά της πόλης που σίγουρα θα επηρεάσουν τους γονείς τους οπότε να γεμίσουμε το γήπεδο γιατί χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμου».
Στην ερώτηση για το πόσο μπορεί να λειτουργήσει θετικά η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο, επεσήμανε ο ίδιος:
«Ο κ. Γέφτοβιτς είναι ένας καινούριος προπονητής και σίγουρα κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει μια αλλαγή ψυχολογίας προς τη θετική κατεύθυνση. Έχει έρθει αυτό με τον κ. Γέφτοβιτς και από εκεί πέρα, με τη δουλειά του συν την παρακαταθήκη από τον κ. Μπένο πιστεύουμε να βγει κάτι καλό.
Πιστεύω να καταφέρουμε τους στόχους μας. Γι’ αυτό ήρθαμε, γι’ αυτό παλεύουμε όλοι, να καταφέρουμε το στόχο της ανόδου και μακρύς με δυσκολίες, αλλά θα τα καταφέρουμε», ενώ «έκλεισε» με προσκλητήριο…
«Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας σε όλες τις στιγμές. Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά, χρειάζεται μια βοήθεια και οι φίλαθλοι μπορούν να τη δώσουν αυτή τη βοήθεια».