Και τυπικά παρελθόν ο Καούνος… μαζί του ο Επιφάνης, ακολουθεί ο Μπράχο


Του Νίκου Μπαλόπουλου

 

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο Βαγγέλης Καούνος, που έλυσε το συμβόλαιό του, κλείνοντας το κεφάλαιο Καλαμάτα, ύστερα από μια δύσκολη και όχι ιδιαίτερα παραγωγική πεντάμηνη παρουσία. Τόσο ο 35χρονος φορ, όσο και η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας, επιθυμούσαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη, και αυτό πραγματώθηκε αφού βρέθηκε η χρυσή τομή σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του.

 

Η αποχώρηση του Αρτινού επιθετικού, που θα συνεχίσει την καριέρα του πιθανότατα σε ομάδα της Β΄ Εθνικής, δεν ήταν όμως η μόνη σήμερα, αφού προέκυψε και η λύση του συμβολαίου του Επιφάνη. Ο νεαρός Ροδίτης αμυντικός μέσος δεν έπεισε τον Ζόραν Γέφτοβιτς, που εισηγήθηκε τη λύση της συνεργασίας, εισήγηση την οποία έκανε δεκτή και πραγματοποιήσιμη η διοίκηση της Καλαμάτας. Μαζί μ’ αυτόν το δρόμο της αποχώρησης θα ακολουθήσει την προσεχή εβδομάδα και ο Μπράχο που επίσης δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον 54χρονο Σέρβο τεχνικό. Με τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές, τον Μπαούρη, που έλυσε πριν από λίγο καιρό και τον Ψυχογιόπουλο, που άφησε την ομάδα, κλείνει λογικά ο κύκλος των αποχωρήσεων, αν και πληροφορίες θέλουν έναν ακόμη παίκτη να βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

 

Συνεχίζει ο Πούτσι
Αντιθέτως, τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας θα συνεχίσει να φορά ο Θόδωρος Πούτσι, που συμφώνησε με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός σήμερα το βράδυ έκανε μαγνητική, αναχωρεί σήμερα για την Αλβανία και με την επιστροφή του θα κλείσει και τυπικά το θέμα της υπογραφής του νέου του συμβολαίου.
Όσον αφορά τις προσθήκες που θα γίνουν, αυτές υπολογίζονται περίπου 5 με 6, με τις μισές να θεωρούνται πρωτοκλασάτες και να πρόκειται για ποδοσφαιριστές ενδεκαδάτους. Στο γκρουπ θα ενταχθούν και κάποιοι νεαροί, είτε αυτοί προέρχονται από τον Αστέρα Τρίπολης, είτε από ομάδες του Νομού μας.

 

 

Ρεπό από αύριο και επιστροφή την Πέμπτη
Με τους μακρινούς ν’ αναχωρούν από σήμερα, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, βλέποντας μάλιστα τους λογαριασμούς τους πιο «γεμάτους» και τους υπόλοιπους να δίνουν το παρών το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της εβδομάδας. Ακολουθεί το ρεπό μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι οπότε και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις. Ταυτόχρονα στο μεσοδιάστημα θα καταβληθούν χρήματα και στους υπόλοιπους παίκτες.