Καλή εμφάνιση και πρόκριση για την Καλαμάτα 80 (φωτογραφίες & βίντεο)


 

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της φετινή εμφάνιση η Καλαμάτα ΄80 επικράτησε εύκολα με 3-0 της Φιλίας Περάματος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα σετ 25-18 , 25-23,25-18

 

Το συγκρότημα του Γιώργου Κουλιέρη κατά διαστήματα έπαιξε πολύ όμορφο βόλεϊ και αποζημίωσε τους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν για ακόμα ένα απόγευμα στις κερκίδες του "Κλειστού" στην παραλία. 

 

Από τους παίκτες της Καλαματιανής ομάδας δεν υστέρησε κανείς και σίγουρα η σημερινή εμφάνιση άφησε αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον… Το επόμενο ματς για τη φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδος θα γίνει αμέσως μετά την έλευση του νέου έτους …στις 9 Ιανουαρίου και τον αντίπαλο θα τον γνωρίζουμε σε λίγες ημέρες. 

 

Σειρά πλέον έχει ο επόμενος και τελευταίος αγώνας για το 2012 στο Αίγιο απέναντι στην τοπική Δόξα το επόμενο Σάββατο 22/12. Εκεί η Καλαμάτα 80 θέλει να κάνει το 5/5 στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει αλλά και για να διατηρήσει το αήττητο τη φετινή σεζόν. 

 

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Κάμερα του ΘΑΡΡΟΣ tv  μας μίλησε ο Μάνος Ξενάκης για το παιχνίδι αλλά και για τους φετινούς στόχους της ομάδας .

 

Καλαμάτα 80: Ξενάκης ,Μπλάουελ , Μπουσούνης , Κακαλέτρης ,Γιατράκος ,Βραχνάς και λίμπερο ο Εξαρχές…Αγωνίστηκε και ο Σαρδέλης

 

φωτορεπορτάζ: Στασινός Μουτσούλας 

http://youtu.be/iZMTgLUj0FQ

http://youtu.be/ltwaVGVcU_o