Λάδι και τρόφιμα σε 60 ελληνικές οικογένειες από τη Χρυσή Αυγή στην Τριφυλία


 

Του Ηλία Γιαννόπουλου

 

 

Λάδι και τρόφιμα σε 60 ελληνικές οικογένειες της Τριφυλίας θα διανείμει η Τοπική Οργάνωση Κυπαρισσίας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή».
Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν στο γραφείο της Τοπικής Οργάνωσης Κυπαρισσίας, από συνδρομές και προσφορές Ελλήνων εθνικιστών της Τριφυλίας, είναι λάδι, μακαρόνια, πατάτες, ρύζι, φασόλια και γάλα!

 

Αναφερόμενος χθες στη συγκεκριμένη δράση της Τ.Ο. ο υπεύθυνος του γραφείου και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, Νικήτας Μανδραπήλιας, τόνισε: «Η Χρυσή Αυγή είναι πάντα κοντά στον Έλληνα! Στην Κυπαρισσία, όπως σε όλη την Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή μάζεψε μερικά τρόφιμα για να τα δώσει σε ελληνικές οικογένειες τώρα που είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ευχαριστούμε όλους τους συνδρομητές και συναγωνιστές για την οικονομική βοήθεια που μας έδωσαν, γιατί τα λεφτά τους πάνε σε ελληνικές οικογένειες.
Η ποσότητα των ειδών που έχουμε μαζέψει και θα διανείμουμε είναι: 250 κιλά λάδι, μακαρόνια γύρω στα 150 κιλά, πατάτες 250 κιλά, γάλα 150 κιλά, ενώ έχουμε και όσπρια 250 κιλά».

Και πρόσθεσε: «Μετά από αυτή τη δράση, θα έχουμε συνέχεια δράσεις, γιατί μας έχουν καταντήσει, έτσι κι αλλιώς, να είμαστε συνέχεια στην “τσίτα”.
Τέλος, η Τοπική Οργάνωση Κυπαρισσίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλους τους Έλληνες Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο το νέο έτος!».