Νοκ αουτ ο Πασάς …δοκιμάζει ο Τσαγκαράκης ενόψει Επισκοπής


 

Σήμερα στις 7μ.μ. η επίσημη παρουσίαση του  Γιέφτοβιτς

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Η αποχώρηση του Γιώργου Μπένου από την ομάδα της Καλαμάτας, και ο ερχομός του Ζόραν Γέφτοβιτς δεν έλυσαν αυτομάτως τα όποια προβλήματα υπήρχαν στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας. Το λέμε αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Καλαμάτας παρουσιάζεται προβληματισμένη σχετικά με την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών από τους οποίους περίμενε περισσότερα σε σχέση μ’ αυτά που έχουν προσφέρει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα παιχνίδια που ακολουθούν και που έχουν μεγάλη βαθμολογική σπουδαιότητα για την ομάδα, θα αποτελέσουν κριτήριο για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που περνούν τις δικές τους ιδιαίτερες εξετάσεις. Δεν αποκλείεται, εάν τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών δεν είναι τα αναμενόμενα, να προκύψουν αποχωρήσεις στην μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί, με τον Γιώργο Ράλλη και τους συνεργάτες του, να παρουσιάζονται αποφασισμένοι για ριζικά μέτρα και ανακατατάξεις στο βαθμό που χρειαστεί και που κρίνει βεβαίως και ο νέος προπονητής της Καλαμάτας.
Δεν είναι άλλωστε λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι και οι ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον ένα μέρος αυτών, έχουν ευθύνη στη μέτρια πορεία της ομάδας.

Σήμερα η παρουσίαση  του Γέφτοβιτς
Αυτή τη στιγμή όμως σε πρώτο φόντο βρίσκεται η προσπάθεια ανασυγκρότησης και κυρίως απόκτησης του τριπόντου στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Επισκοπή. Οι προσπάθειες όλων έχουν στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών.
Πρώτα απ’ όλους το γνωρίζει ο νέος τεχνικός της ομάδας Ζόραν Γέφτοβιτς, που σήμερα στις 7.00 μ.μ. θα «παρουσιαστεί» και επίσημα από τη διοίκηση της Καλαμάτας, σε εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Galaxy”. Ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή ν’ αλλάξει τα δεδομένα, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στον ψυχολογικό τομέα.

Νοκ άουτ ο Πασάς… πιθανότητες για Τσαγκαράκη
Παράλληλα, ευελπιστεί ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση στο μέτωπο των προβλημάτων, εκεί όπου η Καλαμάτα προέρχεται από αρκετές αντιξοότητες, μιας και αρκετοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς. Το ευχάριστο, όπως προέκυψε μέσα από τη χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο του Άρι – εκεί θα γίνει σήμερα το πρωί και πάλι η προπόνηση της ομάδας – είναι ότι ο ένας μετά τον άλλο τίθενται στη διάθεση το προπονητή τους.  Δεν ισχύει το ίδιο για τον Άγη Πασά, που θα χάσει και την ερχόμενη αναμέτρηση, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Δημήτρη Τσαγκαράκη. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος θα προσπαθήσει ν’ ανεβάσει στροφές από σήμερα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει. Θετικά είναι τα νέα για τις περιπτώσεις Καούνου, Κοψαχείλη και Τσιμικλή, που υπολογίζονται κανονικά για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Ζήτησε γήπεδο για προπόνηση η Επισκοπή
Η ομάδα της Επισκοπής θα βρίσκεται από το Σάββατο το πρωί στη Μεσσηνία, έχοντας μάλιστα επικοινωνήσει με ανθρώπους της Καλαμάτας, προκειμένου να εξασφαλίσει χώρο για προπόνηση την ίδια μέρα. Πιθανότατα θα στραφούν προς το γήπεδο του Άρι, κάνοντας εκεί ένα ολιγόλεπτο χαλάρωμα.

Σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια
Τέλος και όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του ΤΑΠ τα εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου θα βρίσκονται από σήμερα στα χέρια της διοίκησης, που θα τα θέσει προς διάθεση.

 

Το πρόγραμμα της 7ης Αγωνιστικής

Η  Ένωση ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE 2 Ο.Π.Α.Π. που έχει ως εξής:
 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ  ΑΧΑΡΝΩΝ 09/12/12 15:00 
ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ 09/12/12 15:00 

ΦΩΣΤΗΡ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ΣΠ. ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ" ΤΑΥΡΟΥ 09/12/12 15:00 
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΤΑΔΙΟ  ΑΙΓΙΟΥ 09/12/12 15:00 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΤΑΔΙΟ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 09/12/12 14:00 

Σημείωση: α)  Η  ομάδα ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ, δεν αγωνίζεται (ρεπό).
                  β)  Ο αγώνας ΧΑΝΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.