Προσλήψεις στο Δήμο Καλαμάτας


 

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού (πέντε καθηγητών Φυσικής Αγωγής) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εξέδωσε ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η σύμβαση θα έχει ισχύ μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2012.
Οι προσλήψεις γίνονται για την υλοποίηση του προγράμματος «Άθληση για όλους 2012-2013», σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Αθλητισμού του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Το αντικείμενο των εργαζομένων θα είναι στους τομείς: Άσκηση στην εφηβική ηλικία, για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών, άθληση και γυναίκα, για άτομα ηλικίας 19-65 ετών, άσκηση ενηλίκων, για άτομα ηλικίας 19-65 ετών, άσκηση και τρίτη ηλικία 65 ετών και άνω, εργασιακός αθλητισμός.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι από 23 έως 65 ετών. Να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ημεδαπής ή ισότιμο αλλοδαπής σχολής ΤΕΦΑΑ. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κ.λπ.).

 

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας. Οι δε προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Φορέα, στο Δημαρχείο, στο ΚΕΠ του Δήμου Καλαμάτας και στην ιστοσελίδα του.
Α.Π.