Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Πάμισο Μεσσήνης


 

Ραγδαίες εξελίξεις χθες στον Πάμισο Μεσσήνης, καθώς παραιτήθηκε ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα σχετικά με θέματα τραυματισμών, αλλά και ατυχών αποτελεσμάτων, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια της, την έφεραν χαμηλά στη βαθμολογία, σε δύσκολη είναι η αλήθεια, θέση. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, τουλάχιστον στο εύρος που μου αναλογεί, παρότι το Καλοκαίρι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ανανέωση του υλικού, προώθηση μικρών παιδιών από τις Ακαδημίες και μείωση του μπάτζετ, έτσι ώστε η ομάδα να καταστεί βιώσιμη σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που έχει πετύχει μέχρι τώρα. Φαίνεται ότι κάποιοι αυτό το ξέχασαν. Προσωπική μου απόφαση ήταν ν’ αφήσω τον Πάμισο, έστω κι αν αυτό με πονά, είναι η αλήθεια, αρκετά. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία στο δεύτερο γύρο, εκεί όπου θεωρώ ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τα καταφέρει και να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πετρουλάκη για τη στήριξή του, το ίδιο τους παράγοντες, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές μας. Δε θα μπορούσα ν’ αφήσω απ’ έξω τους δύο συνεργάτες μου Γιάννη Αντωνόπουλο και Νίκο Γεωργακλή, με τους οποίους προσπαθήσαμε για το καλό της ομάδας μας».

 

 

Γιώργος Πετρουλάκης: «Δύσκολη συναισθηματικά η απόφαση»
Ο πρόεδρος του Παμίσου Μεσσήνης Γιώργος Πετρουλάκης, για την παραίτηση του Σπύρου Τσίκινη, μας ανέφερε τα εξής:
«Ήταν μια δύσκολη συναισθηματικά απόφαση να αποδεχθώ την παραίτηση του Σπύρου Τσίκινη από την τεχνική ηγεσία. Ευχαριστούμε τον κ.Τσίκινη για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».
Εξάλλου, επαφή με τον Νίκο Κακαλέτρη είχε χθες η διοίκηση  του Παμίσου Μεσσήνης, όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις (Ανδρέας Ζήκος, Νίκος Αντωνόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος). Ο πρόεδρος του Παμίσου Μεσσήνης και οι συνεργάτες του, αφού οριστικοποιηθεί η συνεργασία με προπονητή, θα προχωρήσουν στη μεταγραφική ενίσχυση (ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι του Χρήστου Τρίψα, που αγωνίζεται στον Τηλυκράτη Λευκάδας, ο οποίος την περυσινή σεζόν ήταν στο ρόστερ του Παμίσου Μεσσήνης). Υπηρεσιακός προπονητής είναι ο Νίκος Γεωργακλής (μέλος του τεχνικού τιμ των πρασίνων της Μεσσήνης) υπό την επίβλεψη του οποίου έγινε η χθεσινή προπόνηση. Για αύριο έχει προγραμματιστεί δυνατό φιλικό τεστ με την Καλαμάτα στη Μεσσήνη.