Σημερινοί αγώνες ποδοσφαίρου


Σημαντικοί και αρκετοί αγώνες θα γίνουν σήμερα στα γήπεδα της Μεσσηνίας
Δείτε το ρεπορτάζ για σήμερα.

 

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ
 

Ο Πάμισος Μεσσήνης υποδέχεται σήμερα τον Παναρκαδικό, ενώ η Εράνη Φιλιατρών περιμένει την Αχαϊκή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής («φινάλε» του Α΄ γύρου) του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της  Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Ακόμη, ο Εθνικός Μελιγαλά κοντράρεται με τον Εθνικό Σαγέικων στην Αχαΐα. Ο πρωτοπόρος ΠΦΟ Πανόπουλου φιλοξενεί τη Δόξα Νέας Μανωλάδας.

 

Α΄ ΤΟΠΙΚΗ
Τέσσερα ακόμη ενδιαφέροντα ματς για την 13η αγωνιστική

 

Ο Μεσσηνιακός κόντρα στον ΑΟ Φαραί

Ο Μεσσηνιακός, που οδηγεί την «κούρσα» στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, κοντράρεται σήμερα με τον ΑΟ Φαραί, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ακόμη, η ΑΕ Αβίας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Σπερχογείας, ο Αστέρας Αρφαρών υποδέχεται τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων, ο ΑΟ Μεθώνης «συγκρούεται» με τον ΑΟ Ασπροχώματος, ενώ ο Απόλλων Πεταλιδίου φιλοξενεί την Ομόνοια.

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΦΑΡΑΙ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Φαραί ο Μεσσηνιακός, παραμένοντας έτσι μόνος πρώτος στην κορυφή. Ο τεχνικός Δημήτρης Τσάκωνας και ο συνεργάτης του, Γιώργος Κατσούλης, δε θα έχουν στη διάθεσή τους τους Γιάννη Χελά και Σταύρο Τσουλάκο (τιμωρημένοι).
Ένα θετικό αποτέλεσμα είναι ο στόχος του ΑΟ Φαραί, ανεβαίνοντας βαθμολογικά.
Ο προπονητής Κώστας Κλάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

 

ΜΕΘΩΝΗ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΑΟ Μεθώνης στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Ασπροχώματος για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο τεχνικός Παναγιώτης Βλαχογιάννης προβληματίζεται  για τη συμμετοχή των Βασίλη Κοσυφολόγου και Ηλία Κοτσίρη (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).
Ένα καλό αποτέλεσμα θα κυνηγήσει η ομάδα του Ασπροχώματος, για ν’ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, Ο προπονητής Νίκος Μουλατσιώτης θα έχει στη διάθεσή του και τον Παναγιώτη Δημητρίου  (εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί). Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή των Αντώνη Φίλιου (στρατευμένος), Παναγιώτη Τσίρμπα και Σωτήρη Φουρναράκου (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).

 

ΑΕ ΑΒΙΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
Χωρίς τον νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Κολοκούβαρο  (απουσιάζει στο εξωτερικό) θ’ αντιμετωπίσει τον ΑΟ Σπερχογείας η ΑΕ Αβίας. Ο προπονητής Νίκος Σαββίδης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να συνεχίσουν τις αξιόλογες εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση τους στην κατάταξη.
Ενισχυμένος με τον Μανώλη Μούστο (αποθεραπεύτηκε) θ’ αγωνιστεί ο ΑΟ Σπερχογείας. Ο τεχνικός Τάσος Χατζηαγγελής δε θα έχει στη διάθεσή του τους Παναγιώτη Παπανικολόπουλο,  Έκτορα Στέφανο (τραυματίες), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θωμά Μπόκου (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό). Η ομάδα της Σπερχογείας στοχεύει στο «διπλό» συνεχίζοντας έτσι την ανοδική της πορεία.

 

ΑΡΦΑΡΑ – Τ. ΑΓΡΑΣ
Χωρίς τους Κώστα Χριστόπουλο και Παναγιώτη Χαραλαμπόπουλο (τραυματίες) υποδέχεται τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων ο Αστέρας Αρφαρών. Ο τεχνικός Τάκης Βούτσας προβληματίζεται για τη συμμετοχή του Στάθη Θανόπουλου (ταλαιπωρήθηκε από ίωση). Η ομάδα των Αρφαρών βλέπει μόνο νίκη (την αγνοεί 6 αγωνιστικές). Ένα καλό αποτέλεσμα θα προσπαθήσουν ν’ αποσπάσουν οι ερυθρόλευκοι των Γαργαλιάνων ανεβαίνοντας βαθμολογικά. Ο τεχνικός Θανάσης Λακριντής και ο συνεργάτης του Κώστας Γεωργακόπουλος δε θα έχουν στη διάθεσή τους τους Θανάση Τηλεμάχου (τραυματίας), Γρηγόρη Αναστασόπουλο (δεν συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στις εκδηλώσεις της ομάδας).
Υπολογίζονται κανονικά οι Θανάσης Γεωργακόπουλος και Λυκούργος Ανδρώνης (αποθεραπεύτηκαν).

 

ΠΕΤΑΛΙΔΙ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Χωρίς τον Γιάννη Σισμανίδη (τιμωρημένος) περιμένει την Ομόνοια ο Απόλλων Πεταλιδίου. Το τεχνικό δίδυμο Γιάννης Ξαρχάκος, Διονύσης Πουλής και οι ποδοσφαιριστές τους βλέπουν μόνο νίκη για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Με δύο απουσίες θ’ αγωνιστεί η Καλαματιανή ομάδα. Συγκεκριμένα, ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ηλία Γεωργίκο (είναι εκτός Μεσσηνίας) και Βαγγέλη Βαβαρούτσο (τραυματίας). Η Ομόνοια θέλει ένα καλό αποτέλεσμα ανεβαίνοντας στην κατάταξη.

 

Β΄  ΤΟΠΙΚΗ

Πέντε ακόμη συναντήσεις για την 12η αγωνιστική
Ο ΑΣ Ανδρούσας υποδέχεται τον Κεραυνό Καλαμάτας

Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας ΑΣ Ανδρούσας, υποδέχεται σήμερα τον Κεραυνό Καλαμάτας, για την 12η αγωνιστική. Για τον ίδιο όμιλο, ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας «κοντράρεται» με τον Πανθουριακό, ο ΑΟ Πατίστα φιλοξενεί τον Αστέρα Βαλύρας, ενώ ο ΑΟ Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας «συγκρούεται» με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.
Στον 2ο όμιλο, ο ΑΟ Στενωσιάς αντιμετωπίζει τον Τσικλητήρα Πύλου, ενώ η Δόξα Καλαμάτας υποδέχεται τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.

 

Γ΄  ΤΟΠΙΚΗ
Τέσσερις ακόμη συναντήσεις στο «φινάλε» του Α΄ γύρου

 

Παπαφλέσσας ΄Αμφειας – Θησέας Καλαμάτας, ΑΟ Βέργας – ΑΕ Μάνης

Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας Παπαφλέσσας ΄Αμφειας φιλοξενεί σήμερα τον δεύτερο της κατάταξης Θησέα Καλαμάτας, ενώ η ΑΕ Μάνης που οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο, περιμένει την ΑΕ Μάνης, για την 11η αγωνιστική (τελευταία του α΄ γύρου). Στον 1ο όμιλο ο Δημάκειος Ταϋγέτου αντιμετωπίζει τα Πράσινα Πουλιά. Στον 2ο όμιλο τώρα ο Ερμής  Καλαμάτας αντιμετωπίζει τον ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας, ο ΑΣ Δαναός «κοντράρεται» με την ΑΕΚ Καλαμάτας, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ίκαρο Καλαμάτας.