Τα τυπικά για το “διαζύγιο” με Καούνο- Επαφές με Ψυχογιόπουλο


 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Γι’ αργά σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί το καθοριστικό συμβούλιο της διοίκησης της Καλαμάτας, μέσα από το οποίο θα προέκυπταν οι τελικές αποφάσεις, αναφορικά με το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών στην ομάδα.  Αποφάσεις που έχουν παρθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, για την περίπτωση του Βαγγέλη Καούνου, ο οποίος θα αποτελέσει εκτός απροόπτου παρελθόν μέσα στα επόμενα 24ωρα από τη Μαύρη Θύελλα, μια εξέλιξη που φαίνεται να καλοβλέπει και ο 35χρονος επιθετικός μετά τα τελευταία γεγονότα. Κατά κάποιους μάλιστα, ο Καούνος σκεπτόταν εδώ και πολύ καιρό – φήμες τον θέλουν να το σκέπτεται από την προετοιμασία κιόλας – ένα τέτοιο σενάριο, όντας απογοητευμένος από τα οργανωτικά και διοικητικά κενά, αλλά και από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

 

Αντιθέτως δεν ισχύει το ίδιο για τις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τις οποίες θα εξέταζαν τα μέλη της διοίκησης στη σημερινή τους συνάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες του Μεσσηνιακού ΤΑΠ είναι προβληματισμένοι από την αγωνιστική απόδοση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις και παρουσιάζονται έτοιμοι να δώσουν την ευκαιρία στον Ζόραν Γέφτοβιτς να επιλέξει για το μέλλον τους. Εφόσον ο Σέρβος τεχνικός εισηγηθεί την παραμονή τους στην ομάδα, τότε αυτό θα γίνει πράξη, ενώ σ’ αντίθετη περίπτωση θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους.  Ο κ. Γέφτοβιτς έχει ήδη διαμορφώσει άποψη για τις δυνατότητες του ρόστερ και τον βαθμό συνεισφοράς όλων των ποδοσφαιριστών, κάτι που σημαίνει ότι εντός των επομένων ημερών θα προκύψουν οι τελικές αποφάσεις για το μέτωπο των αποχωρήσεων αλλά και την ανάγκη των προσθηκών. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τους διοικούντες της Καλαμάτας να έχουν στα χέρια τους λίστα με ποδοσφαιριστές – ανάμεσα στους οποίους και των νεαρών Άγγελου Σαραντόπουλου, Μάριου Φίλαϊ, που προέρχονται από τη μεσσηνιακή ποδοσφαιρική κοινωνία – όντας έτοιμοι να απαντήσουν σε ενδεχόμενη απώλεια βασικών παικτών.

 

 

 

Επαφές με Ψυχογιόπουλο
Ένα άλλο που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό της πιθανής επιστροφής του Αντώνη Ψυχογιόπουλου στην ομάδα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Θάρρους»,  υπήρξε επαφή του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού με μέλος της Καλαμάτας, όπου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο επανένταξής του στο ρόστερ. Είναι κάτι που κρίνεται λογικό σύμφωνα με πολλούς, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Ψυχογιόπουλος έχει θέση στην Καλαμάτα και μπορεί ν’ αποτελέσει βασικό οδηγό της προσπάθειας για αγωνιστική – βαθμολογική αντεπίθεση.
Η επαφή αυτή δεν είχε επίσημη μορφή, ωστόσο και μόνο το ότι γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες, φανερώνει τη θέληση για εξεύρεση της χρυσής τομής την οποία επιθυμεί η πλειοψηφία των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας.

 

 

Πάει για νέα αναβολή η υπόθεση Πούτσι(;)
Για την Πέμπτη και ώρα 10.30 π.μ. έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης Πούτσι από την πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β΄ και Γ΄ Εθνικής, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, αφού φαντάζει πιο πιθανό ένα σενάριο νέας αναβολής.