Τοπικό ποδόσφαιρο: Σημερινοί αγώνες και ρεπορτάζ


Ρεπορτάζ και οι σημερινοί αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα ποδόσφαιρου

 

A΄  ΤΟΠΙΚΗ
Ενδιαφέροντα ματς σε Σπερχογεία, Γαργαλιάνους, Αρφαρά, Κορδία

Με τέσσερα ενδιαφέροντα ματς πέφτει σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, ο ΑΟ Σπερχογείας αντιμετωπίζει τον Αίαντα Καλαμάτας, ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων υποδέχεται την ΑΕ Αβίας, ο Αστέρας Αρφαρών «συγκρούεται» με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ενώ ο φορμαρισμένος Απόλλων Καλαμάτας περιμένει τον ΑΟ Μεθώνης.

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΑΙΑΝΤΑΣ Κ.
Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα θέλει στο  σημερινό εντός έδρας ματς με τον Αίαντα Καλαμάτας ο ΑΟ Σπερχογείας, βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη θέση του στην κατάταξη.
Ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής δε θα έχει στη διάθεσή του τους Θωμά Μπώκο (απουσιάζει εκτός Μεσσηνίας), Παναγιώτη Παπανικολόπουλο και Έκτορα Στέφανο (τραυματίες).
Χωρίς τους Σωτήρη Μανωλόπουλο Νίκο Περιβολάρη (στρατευμένοι), Σπύρο Κωνσταντόπουλο, Νίκο Ζερίτη, Κλέβις  Πετριτάι (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς), θ’ αγωνιστεί ο Αίαντας Καλαμάτας. Ο τεχνικός Γιάννης Σακελλαρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν αξιόλογη εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα για ν’ απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Τ. ΑΓΡΑΣ – ΑΕ ΑΒΙΑΣ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στην ΑΕ Αβίας ο Τέλος  Άγρας Γαργαλιάνων, συνεχίζοντας την αξιόλογη πορεία του. Ο προπονητής Θανάσης Λακριντής και ο συνεργάτης του Κώστας Γεωργακόπουλος, προβληματίζονται για τη συμμετοχή των Τσίμπιτση, Δημητρόπουλου (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).
Στο στρατόπεδο τώρα της ομάδας του Κάμπου, ο τεχνικός Νίκος Σαββίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία των Νίκου Κολοκούβαρου, Έρτουγκελ Φετάχου (απουσιάζουν εκτός Μεσσηνίας).
Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή του Γιώργου Ζέππου (ταλαιπωρήθηκε από ίωση). Η ΑΕ Αβίας στοχεύει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, ανεβαίνοντας βαθμολογικά.

 

ΑΡΦΑΡΑ – ΠΕΤΑΛΙΔΙ
Με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη (προηγήθηκε εκείνη κόντρα στον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων) υποδέχεται τον Απόλλωνα Πεταλιδίου ο Αστέρας Αρφαρών, βελτιώνοντας τη θέση του στην κατάταξη. Ο προπονητής Τάκης Βούτσας θα στερηθεί τις υπηρεσίες  των Γρηγόρη Τσιλίκου (τιμωρημένος), Κώστα Χριστόπουλου και Παναγιώτη Χαραλαμπόπουλου (ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς).
Με προβλήματα θ’ αγωνιστεί και το συγκρότημα του Πεταλιδίου. Συγκεκριμένα, το τεχνικό δίδυμο Γιάννης Ξαρχάκος, Διονύσης Πουλής δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του  στην παρουσία των Γιάννη Σισμανίδη (τιμωρημένος), Σταύρου Γιαννόπουλου (δεν συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στις εκδηλώσεις της ομάδας). Ο Απόλλων Πεταλιδίου θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. – ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ
Να συνεχίσει τις αξιόλογες εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα θα επιδιώξει στο σημερινό αγώνα με τον ΑΟ Μεθώνης ο Απόλλων Καλαμάτας. Ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία των  Κώστα Παγώνη (απουσιάζει στην Αθήνα), Γιάννη Δρακόπουλου (τραυματίας).
Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή των Άγγελου Μπαστακού, Τάσου Βαβαρούτσου, Βαγγέλη Κουκέα (στρατευμένοι), Δημήτρη Πολυμενέα (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
«Κομπλέ» θ’ αγωνιστεί η ομάδα τη Μεθώνης και ο τεχνικός Παναγιώτης Βλαχογιάννης με τους ποδοσφαιριστές του θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα, για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Αναλυτικά τα σημερινά ματς με τους διαιτητές που τα «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Σπερχογείας
Σπερχογεία – Αίαντας Καλαμάτας: Μπλάνας, Λάμιας, Βρυώνης
Γήπεδο Γαργαλιάνων
Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων – ΑΕ Αβίας: Αλεξέας, Αθανασοπούλου, Λαμπίρης
Γήπεδο Αρφαρών
Αστέρας Αρφαρών – Απόλλων Πεταλιδίου: Τσεκούρας, Ξηρόκωστας, Τσούκαλη
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Απόλλων Καλαμάτας – ΑΟ Μεθώνης: Νίκας, Γκούμας, Κασκάνης

Β΄ ΤΟΠΙΚΗ
Ο ΑΣ Ανδρούσας δοκιμάζεται με τον Πανιώνιο, εντός έδρας οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου

Ο ΑΣ Ανδρούσας που οδηγεί την κούρσα στον 1ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, δοκιμάζεται σήμερα με τον Πανιώνιο, στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» στο πλαίσιο της 13ης  αγωνιστικής (φινάλε του α΄ γύρου).

Ακόμη, οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου αγωνίζονται εντός έδρας. Ο μεν Ακρίτας Κορώνης περιμένει τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο δε Τσικλητήρας Πύλου υποδέχεται τη Θύελλα Χαρακοπιού.

Στον 1ο όμιλο, ο Ηρακλής Κυπαρισσίας φιλοξενεί τον  ΑΟ Πατίστα.

Στον 2ο όμιλο, ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας αντιμετωπίζει τον Παπαφλέσσα Χώρας στο τριφυλιακό ντέρμπι, η Δόξα Καλαμάτας φιλοξενεί την ΑΕ Λογγάς, ενώ ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου «συγκρούεται» με τον ΑΟ Στενωσιάς.

Αναλυτικά οι σημερινές συναντήσεις με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:
12.30 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Δόξα Καλαμάτας – ΑΕ Λογγάς:  Γεωργαντάς, Ταβουλαρέας, Τσοπανάκης
3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Πανιώνιος Κ. – Ανδρούσα: Ηλ. Νικολόπουλος, Β. Γιαννέτσος, Παλλαδινός
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Ηρακλής Κυπαρισσίας – ΑΟ Πατίστα: Σερεμέτης, Ρέκκας, Γ. Ηλιόπουλος
Γήπεδο Κορώνης
Ακρίτας Κορώνης – Ολυμπιακός Ανάληψης: Ζαρακοβίτης, Π. Γιαννέας, Τσίρμπας
Γήπεδο Βλαχόπουλου
ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα – ΑΟ Στενωσιάς: Καραπιπέρης, Κοτσαναστάσης, Αντωνόπουλος
Γήπεδο Πύλου
Τσικλητήρας Πύλου – Θύελλα Χαρακοπιού: Τουρλομούσης, Σωτηρόπουλος, Ι. Γιαννέτσος
Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας
Μιλτιάδης – Παπαφλέσσας Χώρας: Κότσαρης, Ζαχαράκης, Τσιλίκας

 

Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ
Με Πανευαϊκό ο Παπαφλέσσας Άμφειας, με Αναγέννηση Παραλίας ο ΑΟ Βέργας

Ο πρωτοπόρος του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, Παπαφλέσσας Άμφειας αντιμετωπίζει σήμερα τον Πανευαϊκό στο Δημοτικό Γήπεδο Ανδρούσας για την 12η αγωνιστική (πρεμιέρα του Β΄ γύρου), ενώ ο ΑΟ Βέργας που οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο κοντράρεται με την Αναγέννηση Παραλίας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Γαργαλιάνων υποδέχεται τον ΑΟ Νέδουσα Aλαγονίας, ο Δημάκειος Ταϋγέτου φιλοξενεί τον ΠΑΟ Καλού Νερού, ενώ τα Πράσινα Πουλιά κοντράρονται με τη Θύελλα Παραλίας.
Στον 2ο Όμιλο τώρα, ο δεύτερος της κατάταξης ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας «συγκρούεται» με τον Δαναό, η ΑΕ Μάνης περιμένει τον ΠΑΟΚ, ο Νέστορας Πύλου υποδέχεται τον ΑΣ Αμφιθέας (Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης), ο Ίκαρος Καλαμάτας κοντράρεται με την ΑΕΚ Καλαμάτας, ενώ η ΑΕ Αιθαίας αντιμετωπίζει τον Ερμή Καλαμάτας.

Αναλυτικά τα σημερινά ματς με τους διαιτητές που τα «σφυρίζουν» έχουν ως εξής…
10.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης
ΑΠΣ Άρις – ΑΣ Δαναός: Κατσάς, Αγγελακάκης, Σκορπιδέας
11.00 π.μ.
Γήπεδο Ανδρούσας
Πανευαϊκός – Παπαφλέσσας Άμφειας: Ζαρακοβίτης, Ρέκκας, Αργυροπούλου
Γήπεδο Πύλου
Νέστωρας Πύλου – ΑΣ Αμφιθέας: Βρυώνης, Σιψάς, Καμπούρης
Γήπεδο Σπερχογείας
ΑΕ Αιθαίας – Ερμής Καλαμάτας: Ταβουλαρέας, Δεδούσης, Μπούνα
Γήπεδο Πλάτσας
ΑΕ Μάνης – ΠΑΟΚ: Λουκάς, Κυριόπουλος, Αναγνωστόπουλος
12.00 μ.
Γήπεδο Γαργαλιάνων
ΑΕ Γαργαλιάνων – Νέδουσα Αλαγονίας: Αδαμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Λαζαράκης
12.30 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Δημάκειος Ταϋγέτου – ΠΑΟ Καλού Νερού: Μακρής, Τσιλιβής, Τσαούση
3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Ίκαρος Καλαμάτας – ΑΕΚ Καλαμάτας: Γιαννακλής, Παναγιωτόπουλος, Σταυρόπουλος
6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Πράσινα Πουλιά – Θύελλα Παραλίας: Κατσάς, Ταβουλαρέας, Μπούνα
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Αναγέννηση Παραλίας – ΑΟ Βέργας: Ψηλοπαναγιώτης, Τσαούση, Στέφανος
Ρεπό: ΑΟ Διοδίων.