Τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου:Οι σημερινοί αγώνες


Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, Μεσσηνιακός, κοντράρεται σήμερα με τον ΑΟ Ασπροχώματος στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Ακόμη, ο ΑΟ Φαραί περιμένει τον δεύτερο της κατάταξης ΑΟ Κυπαρισσίας, ο ΑΟ Διαβολιτσίου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ η Ομόνοια «συγκρούεται» με τον Δωριέα Δωρίου.

 

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ.
Χωρίς τον Θανάση Θεοδωρόπουλο (τιμωρημένος) υποδέχεται τον Ολυμπιακό Καλαμάτας ο ΑΟ Διαβολιτσίου. Ο τεχνικός Σωτήρης Δημάκης, ο συνεργάτης του Μιχάλης Παυλάκης και οι ποδοσφαιριστές τους θέλουν να συνδυάσουν νίκη με καλή εμφάνιση, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία τους.
«Λαβωμένοι» θα παραταχθούν και πάλι οι «ερυθρόλευκοι». Συγκεκριμένα, το τεχνικό δίδυμο Μιχάλης Φασουλής, Γιώργος Γρηγορόπουλος δεν μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία των Κώστα Μπαλαλά (τιμωρημένος), Θεόδωρου Πετράκου (αναχώρησε για τις ΗΠΑ), Μάριο Γιανούσι (απουσιάζει στην Κύπρο). Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή των Δημήτρη Κουρούπη, Δημήτρη Κόντη (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς). Επιστρέφει πάντως ο Βασίλης Πανταζής (απουσίασε από το ντέρμπι με τον ΑΟ Κυπαρισσίας λόγω τραυματισμού). Η Καλαματιανή  ομάδα θέλει επιστροφή στις επιτυχίες (μετά τις δύο εντός έδρας ήττες στα ντέρμπι με Μεσσηνιακό και ΑΟ Κυπαρισσίας).

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΩΡΙΟ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στον Δωριέα Δωρίου η Ομόνοια, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατάταξη. Ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης δεν θα έχει στη  διάθεσή του τους Ηλία Γεωργίκο (απουσιάζει εκτός Μεσσηνίας) και Βαγγέλη Βαβαρούτσο (ταλαιπωρείται από τραυματισμό).
Ο Βασίλης Μπακέας έχει ζητήσει ν’ αποχωρήσει από την ομάδα. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει το συγκρότημα του Δωρίου. Ο τεχνικός Αντώνης Μαυρέας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (δεν υπολογίζεται ο Σωτήρης Κουκούτσης που πρόκειται  να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα).

 

 

ΑΟ ΦΑΡΑΙ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Με αρκετά προβλήματα υποδέχεται τον ΑΟ Κυπαρισσίας ο ΑΟ Φαραί. Ο προπονητής Κώστας Κλάδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νίκου Παπαγεωργίου, Δημήτρη Κουτίβα (τιμωρημένοι), Γιώργου Κορέτα και Νίκου Σαραντάκου (απουσιάζουν εκτός Μεσσηνίας).
Η Καλαματιανή ομάδα θέλει αξιόλογη εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα. Με στόχο το «διπλό» θ’ αγωνιστεί ο ΑΟΚ για να μην απομακρυνθεί από την κορυφή. Ο τεχνικός Τάκης Παναγόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

 

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΑΟ Ασπροχώματος στο σημερινό ματς με τον Μεσσηνιακό, για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο προπονητής Νίκος Μουλατσιώτης δε θα έχει στη διάθεσή του τους Σωτήρη Φουρναράκο, Αλέκο Καραχάλιο (τιμωρημένοι), Αντώνη Φίλιο (στρατευμένος). Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα θέλει ο πρωτοπόρος Μεσσηνιακός. Ο τεχνικός Δημήτρης Τσάκωνας και ο συνεργάτης του Γιώργος Κατσούλης μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία και των Γιάννη Χελά, Σταύρου Τσουλάκου (εξέτισαν την ποινή τους).

 

Αναλυτικά οι σημερινές συναντήσεις με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Διαβολιτσίου
ΑΟ Διαβολιτσίου – Ολυμπιακός Καλαμάτας: Ψηλοπαναγιώτης, Γεωργαντάς, Τσίρμπας
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ομόνοια – Δώριο: Αλεξέας, Αθανασοπούλου, Κατσάς
6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΟ Φαραί – Κυπαρισσία: Μπλάνας, Λάμιας, Τσοπανάκης
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
ΑΟ Ασπροχώματος – Μεσσηνιακός: Νίκας, Γιαννέτσος Β., Κασκάνης

 

B΄  ΤΟΠΙΚΗ

Επτά συναντήσεις στο «φινάλε» του Α΄ γύρου

Επτά συναντήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (φινάλε του α΄ γύρου) του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας. Οι πέντε είναι για τον 1ο όμιλο, όπου ο Νέος Άρις «κοντράρεται» με τον Πανθουριακό, ο ΑΟ Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας περιμένει τον Αστέρα Μικρομάνης, ο Αστέρας Βαλύρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, και ο Κεραυνός Καλαμάτας «συγκρούεται» με τη Νίκη Πλάτης.

Οι υπόλοιπες δύο είναι για τον 2ο όμιλο με τον  Χανδριναϊκό να «κοντράρεται» με τον ΠΑΟ Καλλιθέας και τον ΑΟ Χατζή ν’ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Καλαμάτας. Αναλυτικά τα σημερινά ματς με τους διαιτητές που τα «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:

3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης
Κεραυνός Καλαμάτας – Νίκη Πλάτης: Καραπιπέρης, Βρυώνης, Γιαννέτσος Ι.
Γήπεδο Βαλύρας
Αστέρας Βαλύρας – Παναθηναϊκός Καλαμάτας: Κότσαρης, Ξηρόκωστας, Ζαχαράκης
Γήπεδο Πλατέος
Ατρόμητος Πλατέος – ΑΣ Μάνεσι: Τουρλομούσης, Β. Γιαννέας, Γιαννακλής
Γήπεδο Άριος
Νέος Άρις – Πανθουριακός: Λάμιας, Ταβουλαρέας, Παλλαδινός
Γήπεδο Σπερχογείας
ΑΟΕΣΩΜ Καλαμάτας – Αστέρας Μικρομάνης: Λουκάς, Τσιλίκας, Σωτηρόπουλος
Γήπεδο Σουληναρίου
Χανδριναϊκός – ΠΑΟ Καλλιθέας: Σερεμέτης, Αδαμόπουλος, Τρουπάκης
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
ΑΟ Χατζή – Ηρακλής Καλαμάτας: Γκούμας, Αγγελακάκης, Ρέκκας

 

Γ΄  ΤΟΠΙΚΗ
Διαγόρας Κοπανακίου – Θησέας Καλαμάτας στον 1ο Όμιλο

Ο Διαγόρας Κοπανακίου αντιμετωπίζει σήμερα τον Θησέα Καλαμάτας, στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του β΄ γύρου) του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας. Η συνάντηση αρχίζει στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανακίου, με διαιτητή τον Γιάννη Κουτσαναστάση και βοηθούς τον Κώστα Αντωνόπουλο και την Αναστασία Τσουκάλη.