Τσιγγάνες ξεγέλασαν 55χρονο και του πήραν 900 ευρώ


 

Στον «ύπνο» έπιασαν την παραμονή των Χριστουγέννων τέσσερις τσιγγάνες από τον Πύργο έναν 55χρονο στο κέντρο της Καλαμάτας, αρπάζοντάς του 900 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, το πρωί της παραμονής στο χώρο του Δημοτικού Πάρκινγκ στο ποτάμι δύο τσιγγάνες προσέγγισαν τον 55χρονο και άρχισαν τη γνωστή μεθοδολογία «να σου πω τη μοίρα σου και το ριζικό σου». Από τα πολλά ο 55χρονος ενέδωσε και άνοιξε συζήτηση με τις τσιγγάνες, οι οποίες, αντιλαμβανόμενες ότι έχει χρήματα πάνω του, προσπάθησαν να αποσπάσουν όσα περισσότερα μπορούσαν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος δέχτηκε να δώσει στα χέρια της τσιγγάνας 900 ευρώ, αφού του «υποσχέθηκαν ότι με μιας θα τα… πολλαπλασιάσουν».
Ωστόσο, το μόνο που πολλαπλασιάσθηκε ήταν τα… «φτερά» στα πόδια των δύο τσιγγάνων, οι οποίες έσπευσαν να εξαφανισθούν με τα λεφτά στο χέρι.

 

Την ίδια στιγμή προσέγγισαν τον 55χρονο άλλες δύο τσιγγάνες, προφανώς για να τον απασχολήσουν, τις οποίες κράτησε από τα χέρια μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και συνέλαβε τις δύο τσιγγάνες, ηλικίας 44 και 24 ετών, ενώ οι δύο τσιγγάνες που πήραν τα χρήματα εξαφανίσθηκαν