Χριστουγεννιάτικη εκδρομή με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


 

Αύριο, με αναχώρηση στη 1.30 μ.μ. από το σταθμό του ΟΣΕ, και με τη συμμετοχή 25 παιδιών από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Κυλλήνης

 

«Το ραντεβού σας με τον Άγιο Βασίλη ορίστηκε για το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις φωτισμένες καλύβες του χωριού Χράνοι. Το τρένο θα σας περιμένει στο σταθμό Καλαμάτας για αναχώρηση στις 13.30. Μαζί μας θα είναι 25 παιδιά από το “Χαμόγελο του Παιδιού” Κυλλήνης. Μην ξεχάσετε όλοι μαζί στην επιστροφή να ζωγραφίσετε το ταξίδι σας!», ενημερώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδρομή για παιδιά και τους γονείς τους, από την Καλαμάτα στους Χράνους.
Το πρόγραμμα της θεματικής εκδρομής περιλαμβάνει: Αναχώρηση από σταθμό Καλαμάτας (13.30). Στάση στον σταθμό Άριος Μεσσηνίας και στάθμευση 15 λεπτών. Άφιξη στο σταθμό Ζευγολατιού (14.45 και στάθμευση 15 λεπτών). Άφιξη στο σταθμό Χράνων (16.00 και στάθμευση 2 ωρών).  Αναχώρηση από σταθμό Χράνων (18.00).  Άφιξη στο σταθμό Καλαμάτας (20.00).
Το κόστος της εκδρομής, κατά την οποία θα προσφερθούν δώρα στα παιδιά, ανέρχεται στα 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, στον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr.
Α.Π.