Χρυσή Αυγή: Απάντηση στο ρεπορτάζ του «Θάρρους»


 

Ανακοίνωση – απάντηση στο ρεπορτάζ του "Θάρρους" της Κυριακής εξέδωσε εχθές η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Τον τρόμο και τον πανικό που έχει καταλάβει το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο για τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, αντικατοπτρίζει δημοσίευμα της τοπικής καθεστωτικής (και ιδιαιτέρως εμπαθούς με το Κίνημά μας) εφημερίδας «ΘΑΡΡΟΣ», όπου προαναγγέλλεται επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» και στην Καλαμάτα, κατόπιν απαιτήσεως τοπικών στελεχών της Ν.Δ., για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.
Αναφέρει σχετικά ο δημοσιογράφος, κύριος (ή μήπως προτιμά το «σύντροφος»;) Πετρόγιαννης: «Προς το παρόν, όπως μας έλεγαν, δε φαίνεται η επιρροή του νεοναζιστικού κόμματος να αυξάνει, ούτε οι φίλοι και οι οπαδοί της Ν.Δ. δείχνουν διάθεση να αλλάξουν στρατόπεδο».
Λίγο πιο κάτω, όμως, στο ίδιο πάντα κείμενο, αναιρεί όσα έγραψε μόλις προηγουμένως, γράφοντας τα εξής: «Με τέτοιου είδους ενέργειες και τακτικές τα τοπικά στελέχη (σ.σ. της Ν.Δ.) θεωρούν ότι θα ανακοπεί σε μεγάλο βαθμό το ρεύμα που φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή προς τη Χρυσή Αυγή και στη Μεσσηνία».
Τελικά, ας διαλέξει ο κ. (ή σύντροφος) Πετρόγιαννης, υπάρχει ρεύμα και στη Μεσσηνία από τη Ν.Δ. προς τη Χρυσή Αυγή ή δεν υπάρχει;
Επί της ουσίας του δημοσιεύματος, στην πραγματικότητα το μνημονιακό ψευδοκράτος της συγκυβέρνησης Σαμαρά έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις του στη Μεσσηνία, για την ανάσχεση της δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Το προ ολίγων ημερών συλλ-αλητήριο του παρακρατικού αριστερίστικου περιοδεύοντος θιάσου και στην πόλη μας, με σκοπό την κατατρομοκράτηση των Μεσσήνιων πατριωτών, εντάσσεται στις κινήσεις αυτές. Μόνο που έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα απ’ αυτό που προσδοκούσαν οι μνημονιακοί εντολοδότες του και ο παρακρατικός αναρχοκομμουνιστικός εσμός που ανάλαβε τη βρομοδουλειά. Συσπείρωσε τους εθνικιστές κι έφερε καινούργιο κόσμο στις τάξεις μας!
Το ίδιο αποτέλεσμα θα υπάρξει και σε οποιαδήποτε άλλη απόπειρα των εξωνημένων παρακρατικών συμμοριών να μας τρομοκρατήσουν. Γι’ αυτό τους καλούμε να το επιχειρούν συχνότερα!

Υ.Γ. 1: Ειλικρινή μέχρι κυνισμού είναι τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ., που παραδέχονται πως πιέζουν για επέκταση της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς» και στη Μεσσηνία, όχι γιατί ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα, αλλά για να σταματήσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Άρα, η Χρυσή Αυγή βάζει την ατζέντα των θεμάτων και οι άλλοι ακολουθούν, έστω και παρά τη θέλησή τους, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής. Φανταστείτε, λοιπόν, τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή…
Υ.Γ. 2: Ο κ. (σύντροφος) Πετρόγιαννης μας αποκαλεί «νεοναζιστές». Δεν είμαστε αυτό που λέει, εμείς είμαστε Έλληνες εθνικιστές, αλλά δε θα στενοχωρηθούμε για το χαρακτηρισμό του. Μας τα 'χουν πει κι άλλοι. Ας μας αποκαλεί όπως επιθυμεί. Κλέφτες, όμως, και υπευθύνους της δυστυχίας του ελληνικού λαού δεν μπορεί να μας αποκαλέσει κανείς! Άραγε, μπορούν να το πουν αυτό και τα υπόλοιπα κόμματα;

 


Η τοποθέτηση του Αντώνη Πετρόγιαννη στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής  , στη στήλη "Αδιακρίτως"