Όλοι Στάδιο στις 3 μ.μ. για τον Βασίλη Μαλαφέκα


 

Η μοίρα το έφερε την ίδια ώρα που θα δίνεται ο στερνός αποχαιρετισμό στην θρυλική φίλαθλο της Μαύρης Θύελλας Αγγέλω να διεξάγεται ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με την Καλαμάτα, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη ενός άλλου μεγάλου απόντα της ιστορικής ομάδας μας, του Βασίλη Μαλαφέκα.
Όσοι βρεθούν στο Στάδιο της Παραλίας 3 μ.μ. σίγουρα θα έχουν στο μυαλό τους και την Αγγέλω και τον Βασίλη…
Προπονητής της εθνικής Νέων, μαζί με τον Θοδωρή Παχατουρίδη, είναι ο Μεσσήνιος Βασίλης Γεωργόπουλος, ενώ με τα γαλανόλευκα θ’ αγωνιστούν οι Τάσος Καντούτσης και Κυριάκος Ανδρεόπουλος της Καλαμάτας. Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπάρχει όμως ένας ακόμη συμπατριώτης μας, ο τιμ μάνατζερ Αντώνης Τζανετόπουλος, για τον οποίο το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο με την Νέων, καθώς θα συνεχίσει σε αναβαθμισμένο ρόλο στην εθνική Ελπίδων. Διπλά ή μάλλον τριπλά συγκινημένος και γι’ αυτό το λόγο, τόνισε μιλώντας χθες το βράδυ στο «Θ»: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά που η Ομοσπονδία αποδέχθηκε την πρόσκληση της Ένωσης και των Παλαιμάχων της Καλαμάτας ώστε να γίνει αυτός o αγώνας στη μνήμη του Βασίλη Μαλαφέκα, ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή και ανθρώπου που έχει τιμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Λόγω της μεσσηνιακής μας καταγωγής τόσο ο κ. Σταθόπουλος, όσο ο κ. Γεωργόπουλος κι εγώ θέλαμε να έρθει στην Καλαμάτα αυτή η ομάδα-κόσμημα, που πέρυσι κατέκτησε τη 2η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, προκρίθηκε πάλι στο elite round και γενικά έχει να επιδείξει τις περισσότερες διακρίσεις από όλες τις εθνικές ομάδες υποδομής.
Είναι μια πολύ σημαντική συνάντηση τόσο για το σκοπό για τον οποίο γίνεται, τόσο και για το ότι δίνει στον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού να δει από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας» κατέληξε ο κ. Τζανετόπουλος, χωρίς να παραλείψει να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο…
-Τον αγώνα θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Μπλάνας με βοηθούς τους Σταύρο Λάμια και Παναγιώτη Σερεμέτη και 4ο τον Ηλία Νικολόπουλο.
Χ.Ε.