«Bulldogs» … κατά πάντων!


 

 

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο σύνδεσμος των οπαδών της Μαύρης Θύελλας "Bulldogs" . Οι "Σκληροπυρηνικοί" οπαδοί της Καλαμάτας , τα βάζουν με …όλους στην ομάδα  στην ανακοίνωση τους! 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Μετά από πολύ καιρό αναγκαζόμαστε να βγάλουμε ανακοίνωση για όλα αυτά που συμβαίνουν στην αγαπημένη μας «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ». Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και δεν αντέχουμε πλέον να βλέπουμε την ομάδα μας να γίνετε σάκος του μπόξ .Πρέπει η διοίκηση και οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταλάβουν ποια ομάδα διοικούν και ποια φανέλα φοράνε.

 

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα για άντρες και οι ομάδες πρέπει να από-τελούνται από παίκτες «αρσενικούς» και όχι από παίκτες «κυρίες» χωρίς κανένα ίχνος «τσαμπουκά». Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» κύριοι είναι «ιδέα» για να την υπηρετείς και πρέπει να την αγαπάς. Μετά τα πέτρινά χρόνια της εποχής Γρηγορόπουλου όπως λένε όλοι, ελπίζαμε κι εμείς σε κάτι καλύτερο, τώρα έχουμε φτάσει να αναπολούμε τον πρώην πρόεδρο. Εμείς ο «ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ» σύνδεσμός πλέον της ομάδας, που αγαπάμε κι ακολουθούμε την ομάδα μας μέσα – έξω , θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

 

Η διοίκηση να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ κι όχι 10.
Η διοίκηση να πάρει παίκτες με τσαμπουκά και τσαγανό όπως είχε παλιά. Οι τωρινοί παίκτες της ομάδας να βγάλουν τα καλσόν και να παίξουν μπάλα. Οι παίκτες της ομάδας το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν στο freddo τους πέτυχε το αφρόγαλο.
Αυτοί που δεν μπορούν να φύγουν μόνοι τους. Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» έχει βαριά φανέλα και δεν είναι Μεσσηνιακός, έχει φιλάθλους που την αγαπάνε και δεν έρχονται στο γήπεδο για να μην τους πιάσει εγκεφαλικό!!!
Το πιο εύκολο είναι να γεμίσει το στάδιο της Καλαμάτας με κόσμο.
Οργανώστε και στελεχώστε μια διοίκηση με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και ξέρουν από ποδόσφαιρο.
Φτιάξτε μία ομάδα με παίκτες όχι «ΒΕΝΤΕΤΕΣ» που να έχουν τσαμπουκά και να τιμούν τη φανέλα που φοράνε.
Όταν εμείς ιδρύσαμε το σύνδεσμο μας 20+ χρόνια , οι πρόεδροι μας έρχονταν εκδρομές μαζί μας στα λεωφορεία τους αγαπούσαμε και μας αγαπούσαν.

 

Καληνύχτα σας κύριοι».

 

Υ.Γ. Ο κ. Ράλλης μπορεί να πάρει τηλέφωνο τον φίλο του τον κύριο Ντάβαρη και να τον ρωτήσει πως φτιάχνονται οι ομάδες χωρίς λεφτά, άλλα με πολύ διάθεση και αγάπη για την ομάδα.