Έκοψαν την Παρασκευή την Πίτα τους οι παλαίμαχοι της Μαύρης Θύελλας (φωτογραφίες)


 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή το βράδυ στην ταβέρνα «Μπαρμπαλιάς» στα Λέικα ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. «Η Καλαμάτα». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης Νικήτας Παπανικολόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Λιόγας, ο πρόεδρος του ΤΑΠ Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Γιώργος Ράλλης, ο αντιπρόεδρος Άκης Δάλλας, τα μέλη Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης, Μενέλαος Γερονικολός, ο παράγοντας Μπάμπης Βυθούλκας, ο χορηγός Γιώργος Σπίνος, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Παλαιμάχων Π.Σ. «Η Καλαμάτα» μ’ επικεφαλής τον πρόεδρο Μανώλη Θεοδώρου, ο Καλαματιανός ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων Βασίλης Γεωργόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας Λυκούργος Γαϊτανάρος, οι χορηγοί του Συνδέσμου Βασίλης Μανέτας, Αλέκος Νταγιόπουλος (ΝΤΑΜΟ ΑΒΕΤΕ), ο τεχνικός σύμβουλος της Καλαμάτας Βασίλης Μπλέτσας, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών από τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Παναγιώτη Τσιμικλή, Νίκο Τριανταφυλλάκη, Γιάννη Τσόπελα, ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης και αρκετά μέλη του Συνδέσμου.

 

 

Τυχερός ο Ι. Μπότης
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΜ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Μπότης, ο οποίος βρήκε το φλουρί, παίρνοντας έτσι μια ασημένια εικόνα της Υπαπαντής του Χριστού.

 

 

 

Χαιρετισμοί
Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Μανώλης Θεοδώρου (αναφέρθηκε στη δράση του Συνδέσμου αλλά και στην πορεία της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Football Leage 2 σημειώνοντας πως η ομάδα είναι σε δύσκολη φάση, αλλά έχει αξιόλογο προπονητή τον κ. Γέφτοβιτς και καλό υλικό, και μπορούν να πετύχουν το θαύμα της ανόδου. Κάλεσε δε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τη Μαύρη Θύελλα), το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος (ανέφερε ότι η ομάδα της Καλαμάτας αποτελεί φάρο της ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας, όμως είναι σε δύσκολη θέση και ευχήθηκε να πετύχει το στόχο της), ο επίτιμος πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας Λυκούργος Γαϊτανάρος (αναφέρθηκε στο έργο του Συνδέσμου Παλαιμάχων, ενώ προέτρεψε δε τους παρευρισκόμενους να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της θρυλικής φιλάθλου της Μαύρης Θύελλας, Αγγέλως, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ του Π.Σ. Η Καλαμάτα Άκης Δάλλας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Μαλαφέκα), ο πρόεδρος του ΤΑΠ Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Γιώργος Ράλλης (σημείωσε ότι η Καλαμάτα ήταν άτυχη στα Χανιά, ενώ αδικήθηκε από τη διαιτησία, επισήμανε δε ότι η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει η ομάδα το στόχο της), ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης (επισήμανε ότι είναι κοντά στους παλαίμαχους και ευχήθηκε στην ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου), ο τεχνικός σύμβουλος της Καλαμάτας Βασίλης Μπλέτσας (ανέφερε ότι δεν είναι θαύμα η άνοδος και κάλεσε όλους να βοηθήσουν όσο μπορούν).

 

 

 

Δε θα διεξαχθεί το φιλικό με Παναθηναϊκό
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου του Π.Σ. «Η Καλαμάτα», Μανώλης Θεοδώρου, ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Παλαιμάχων Καλαμάτας – Παναθηναϊκού, που διεξάγεται στις 2 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, φέτος δε θα γίνει, καθώς ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να έρθει, μιας και πολλοί παλαίμαχοι είναι προπονητές σε διάφορες ομάδες.
Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Π.Σ. «Η Καλαμάτα» και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Καλαμάτας, Άκης Δάλλας, ανέφερε ότι θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στη μνήμη της Αγγέλως.