Ήρθε και υπογράφει ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός Νουχάνοβιτς


 

ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΕΦ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Μετά τον Μίλος Γκάλιν ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τη Γιουγκοσλαβική σχολή και συγκεκριμένα τη Βοσνιακή, θα ενταχθεί όπως όλα δείχνουν στο έμψυχο δυναμικό της Καλαμάτας. Ο λόγος για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Έντι Νουχάνοβιτς, που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της Βοσνίας, ο οποίος έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, ικανοποιώντας σύμφωνα με πληροφορίες τον τεχνικό της Μαύρης Θύελλας Ζόραν Γέφτοβιτς, που εισηγήθηκε την απόκτησή του. Προφανώς με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κλείνει το κομμάτι του δεκαριού που έψαχνε η ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο – με τον Γκάλιν κάλυψε κατά ένα ποσοστό και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας την απώλεια του Καούνου  – και το βάρος πλέον πέφτει στο αμυντικό κομμάτι, που μετά τον τραυματισμό του Καντούτση θέλει ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση.

Μέρος της ενίσχυσης αυτής θα καλυφθεί μέσα από την προσθήκη των Χρήστου Μανιάτη και Βασίλη Χρησταρά, που έπεισαν και υπογράφουν, αλλά ακόμη και του Χρήστου Ρήγα που μπορεί να προσφέρει εφόσον κριθεί αναγκαίο αμυντικά, όπως επίσης και του Σαραντόπουλου, που μπορεί ν’ αγωνιστεί σαν αριστερός οπισθοφύλακας.

 

 

Πιθανή η παραμονή του Βασίλιεφ
Από κει και πέρα παρέμειναν και χθες στη Μεσσηνία οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δοκιμάζονται από την Πέμπτη, όμως τουλάχιστον ο ένας θα αναχωρήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο λόγος για τον Ραούλ Τρουγκέντα, που δεν έπεισε για τις ικανότητές του το τεχνικό επιτελείο της Καλαμάτας. Αντιθέτως, πιθανή δείχνει η παραμονή του Ιβελίν Βασίλιεφ, όμως και αυτή θα εξαρτηθεί από άλλους παράγοντες, ειδικότερα το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου αξιόλογου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

 

 

Δεν πείθουν οι κινήσεις…
Πάντως και για να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί, ακούγοντας κυρίως τον παλμό των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας, οι κινήσεις οι οποίες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα δεν πείθουν ότι μπορεί η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Καλαμάτα χρειαζόταν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν την πραγματικότητα της Γ΄ Εθνικής και κυρίως Έλληνες παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν δυστυχώς τέτοιες κινήσεις, και ο κόσμος αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με σκεπτικισμό και προβληματισμό. Άλλωστε θα χρειαστεί μια μεγάλη υπέρβαση στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να καλύψει η ομάδα τη διαφορά με τη ζώνη της ανόδου. Υπέρβαση που θα ξεκινήσει από τη διοίκηση, και θα συνεχιστεί στο αγωνιστικό τμήμα το οποίο είναι επηρεασμένο ψυχολογικά, όπως φάνηκε και στο φιλικό με τον Εθνικό Μελιγαλά. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και τα μηνύματα κάθε άλλο παρά αισιόδοξα φαντάζουν.
Τέλος, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η χθεσινή ημέρα είχε προπόνηση στο «Γ. Λουκαρέας», και χαρακτηρίστηκε από τις απουσίες των Σκαρλάτου, Τσιμικλή, Τσαγκαράκη, Κωνσταντακόπουλου, Κουρέα, Μπιζίμη και του Καντούτση, που θα κάνει αύριο μαγνητική, αλλά και την ενσωμάτωση του Θόδωρου Πούτσι. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και από αύριο το μεσημέρι και το γήπεδο του Άρι ξεκινά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τα Χανιά, τα οποία θα παρακολουθήσει σήμερα κόντρα στο Φωστήρα ο κ. Γέφτοβιτς.