Αγωνιστικό διήμερο στην Καλαμάτα για Λαζαρίδη-Νικολόπουλο-Σταμάτη


 

ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθούν στην Καλαμάτα, για άλλη  μια φορά, για προπονήσεις οι συναθλητές του Γιώργου Λαζαρίδη στην Εθνική ομάδα, Άρις Νικολόπουλος και Μείνως Σταμάτης.

 

Έτσι αύριο, πρωί-απόγευμα, και Κυριακή πρωί (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν), οι τρείς αθλητές θα προπονηθούν, στο Γήπεδο τένις για ΑμεΑ,του Δήμου Καλαμάτας στο τέρμα του ποταμού Νέδοντα, με την επίβλεψη του προπονητή του Λαζαρίδη, Ανδρέα Νίκα.

 

Πέρα από τα προπονητικά οφέλη για τους συμμετέχοντες το διήμερο καμπ θα δώσει μια καλή ευκαιρία στους φίλους του τένις και ειδικά σε Άτομα με Αναπηρία, να βρεθούν το διήμερο στο γήπεδο, να δουν από κοντά την προσπάθεια των αθλητών και να δοκιμάσουν να παίξουν οι ίδιοι.

 

Τα διήμερα προπονήσεων θα επαναληφθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο στην  Καλαμάτα όσο και, με την επίβλεψη του προπονητή της Εθνικής ομάδας Γιώργου Κόντου, στην Αθήνα.

 

Όλα αυτά στο πλαίσιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει η Εθνική ομάδα για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (BNP Paribas World Team Cup European Qualification) που θα διεξαχθούν 1-5 Μαρτίου στην Αττάλεια της Τουρκία.

 

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Γιώργου Λαζαρίδη δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση, περιλαμβάνει ασκήσεις με το αμαξίδιο, αλλά και προπονήσεις στο γυμναστήριο «I Body» με pilates, υπό τις οδηγίες της γυμνάστριας Χριστίνας Πανταζοπούλου.

 

Εκτός από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Καλαματιανός πρωταθλητής σχεδιάζει να συμμετάσχει τον Μάρτιο σε δύο διεθνή τουρνουά, στην Αττάλεια και στο Κούνεο της Ιταλίας, ωστόσο τα δύο αυτά ταξίδια θα γίνουν εφόσον εξασφαλιστεί η ανάλογη βοήθεια από φορείς και ιδιώτες για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχή