Αποτέλεσμα στα Χανιά γιατί «χανόμαστε…»


 

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΘΥΕΛΛΑ Σ’ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

 

Κομβικής σημασίας είναι το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τα Χανιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ομίλου νότου της Γ΄ Εθνικής, για τη Μαύρη Θύελλα, που καλείται να ξεπεράσει τη μεγάλη αγωνιστική της απραξία, αλλά και τις έντονες διαφοροποιήσεις – ανακατατάξεις στο ρόστερ της, επιζητώντας βαθμό ή και βαθμούς στην Κρήτη. Το στοιχείο αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της Καλαμάτας, που προσπάθησαν έντονα τα τελευταία 24ωρα ν’ ανεβάσουν το πεσμένο ηθικό των ποδοσφαιριστών, το οποίο έχει σίγουρα επηρεαστεί από τα όσα έλαβαν χώρα και κυρίως τις αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών, όπως για παράδειγμα των Καούνου και Τσαγκαράκη. Η Θύελλα οφείλει να κάνει την υπέρβαση σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύει, έχοντας μείνει πίσω βαθμολογικά και αντιμετωπίζοντας οικονομικές δυσκολίες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση σβήνει το όνειρο της επιστροφής στη Β΄ Εθνική.

 

Η σημερινή αναμέτρηση με την επικίνδυνη ομάδα των Χανίων είναι ίσως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της ομάδας του Ζόραν Γέφτοβιτς. Το ματς αυτό  και σίγουρα το επόμενο με τον Φωστήρα, αποτελούν παιχνίδια ζωής και θανάτου για την Καλαμάτα. Οι ποδοσφαιριστές, μαζί τους βεβαίως και η διοίκηση αλλά και το τεχνικό τιμ, καλούνται να δείξουν χαρακτήρα  και να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα δεδομένα δεν είναι ιδανικά, αφού πολλά πρόσωπα θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Καλαμάτας σ’ αυτό το κομβικό παιχνίδι, όμως τα ψέματα και οι δικαιολογίες, όπως για παράδειγμα οι απώλειες των τραυματιών Καντούτση, Σκαρλάτου, μπαίνουν στην άκρη τούτη τη στιγμή.

 

Η Καλαμάτα λοιπόν θα παραταχθεί με 4-4-1-1 και με πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό της σχήμα. Ο κ. Γέφτοβιτς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με τους Κοψαχείλη, Τρίψα, Τριανταφυλλάκη, Ψυχογιόπουλο, Τσόπελα, Τσιμικλή, Πασά, Πούτσι, Σαραντόπουλο, Νουχάνοβιτς και Γκαλίν, έχοντας στον πάγκο τους Ζαρόπουλο, Μπελεβέτη, Χρησταρά, Αθανασόπουλο, Ηλιόπουλο, Ρήγα, Γεωργιόπουλο και Κουρέα. Πιθανότατα ο τελευταίος θα μείνει εκτός 18άδας, αφού είναι 19 οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Κρήτη.
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται πολλά από τα μέλη της διοίκησης, σχεδόν ολόκληρο το Δ.Σ., αλλά και κάποιοι φίλοι της Καλαμάτας, ειδικότερα φοιτητές.