Δύσκολη εντός έδρας αποστολή για τα κορίτσια του Ακρίτα απέναντι στο ΖΑΟΝ


 

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα η Α2 βόλεϊ των γυναικών και ο Ακρίτας θα υποδεχθεί στο Κλειστό της Παραλίας τον Ζηρίνειο. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα και προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολη για την καλαματιανή ομάδα, καθώς οι φιλοξενούμενες φιγουράρουν στην 3η θέση του 2ου Ομίλου. Ωστόσο, στον Ακρίτα έχουν αρχίσει να ξαναβρίσκουν την αυτοπεποίθησή τους μετά την θετική εμφάνιση στη Λαμία, έστω κι αν απέφερε τελικά μόνο τον έναν βαθμό του 3-2. Ο προπονητής Γιάννης Σκαρτσίλης δεν αντιμετωπίζει καθόλου προβλήματα απουσιών κι αυτό είναι ένα επιπλέον στοιχείο αισιοδοξίας.

 

Τον αγώνα του Ακρίτα με τον Ζηρίνειο θα διευθύνει ο Κώστας Σαραβελάκης, με συνεργάτη τον Πάνο Χανδρινό και την Βενετία Λιακουνάκου στη γραμματεία.

 


 

Στο πλαίσιο του περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της Α’ κατηγορίας ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί την ουραγό Παναχαϊκή. Βοηθός του θα είναι ο Ηλίας Τσουμελέας και στη γραμματεία η Όλγα Βλαχούλη.

 

Δύο ματς κορασίδων
Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΠ (Ζ’ Όμιλος) διεξάγεται σήμερα ο αγώνας του Πήγασου Μάνης με το ΝΟ Πύλου (3.30 μ.μ. στο Κλειστό της Καλαμάτας), με διαιτητή τον Ηλία Τσουμελέα και τη Βενετία Λιακουνάκου στη γραμματεία.
Αύριο στις 3.30 μ.μ. θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο το καλαματιανό ντέρμπι ΝΟΚ-Ακρίτας (Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος-Όλγα Βλαχούλη), ενώ αναβλήθηκε