Εβδομάδα δωρεάν μαστογραφίας στο νοσοκομείο


 

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία θα μπορούν να κάνουν από Δευτέρα 14 μέχρι και Παρασκευή 18 Ιανουαρίου όσες γυναίκες ενδιαφέρονται, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η Διοίκηση του νοσοκομείου, αντιλαμβανόμενη καθημερινά το μεγάλο ενδιαφέρον και τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις του τοπικού γυναικείου πληθυσμού για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης ιατρικής εξέτασης (ψηφιακή μαστογραφία), όρισε με απόφασή της την ερχόμενη εβδομάδα από 14 έως 18 Ιανουαρίου ως εβδομάδα Δωρεάν Μαστογραφίας».

 

Κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο τηλέφωνο 27213-63132, προκειμένου να κλείσει ραντεβού. Επισημαίνεται δε, ότι για όσες ενδιαφερόμενες δεν καταφέρουν, για διάφορους λόγους, να εξεταστούν σε αυτή τη φάση, η Διοίκηση του νοσοκομείου προτίθεται σύντομα να επαναλάβει την ίδια διαδικασία.

 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι «το Νοσοκομείο Καλαμάτας, αξιοποιώντας τη χρηματοδοτική ευκαιρία των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, στα πλαίσια του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, προμηθεύτηκε πρόσφατα και σύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο».