Εντυπωσιάζει εντός γηπέδων… ξεχωρίζει εκτός ο Εθνικός Μελιγαλά


 

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΧΘΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ AΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

 

 

Η εντυπωσιακή παρουσία του Εθνικού Μελιγαλά την τρέχουσα σεζόν, αποτυπώνεται στους αριθμούς και στη διαδρομή του στους αγωνιστικούς χώρους της Δ΄ Εθνικής, ωστόσο φαίνεται ότι δεν αρκεί αυτό για τους ιθύνοντες του Συλλόγου. Φροντίζουν με κάθε ευκαιρία να αποδεικνύουν ότι ξέρουν να πρωτοπορούν και να πρωταγωνιστούν και εκτός γηπέδων, κάνοντας πράξη μια σειρά πρωτοπόρων και καινοτόμων δράσεων.

 

Αυτό χθες περιελάμβανε την επίσκεψη αντιπροσωπείας της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ του Εθνικού στο ίδρυμα Απόρων Ανιάτων της Καλαμάτας, προκειμένου να παραδώσουν τρόφιμα και άλλα προϊόντα – τα τρόφιμα ήταν προσφορά του Σούπερ Μάρκετ Μουρούσια, τα γλυκά ήταν από το Ζαχαροπλαστείο «Μέλι – γάλα» και τα υπόλοιπα προϊόντα αγοράστηκαν από τη διοίκηση και τα μέλη του αγωνιστικού τιμ – στους τροφίμους του ιδρύματος, αλλά και να φανερώσουν την ευαισθησία τους αυτές τις άγιες ημέρες, που για κάποιους ανθρώπους κάθε άλλο παρά εύκολες είναι.

 

Η επίσκεψη έγινε νωρίς το πρωί και η διοίκηση εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Ηλία Αλεξανδρόπουλο και τα μέλη Γιάννη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Μπινίσκο και Τάκη Μακρή. Ο Γιώργος Μηλίτσης αποτέλεσε την βροντερή παρουσία του τεχνικού επιτελείου, ενώ από τους ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών οι Ηλίας Μουρούσιας, Φάνης Κάνιστρας, Στέλιος Σπανός, Γιάννης Πετρόγιαννης, Ηλίας Μπουζαλάς, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Μακρής και Γιάννης Μπινίσκος.

 

Την οικογένεια του Εθνικού υποδέχθηκε ο διευθυντής του Ιδρύματος, Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μπαρούτσος, καθώς επίσης και η προϊσταμένη του Ιδρύματος, αλλά κυρίως τα άτομα τα οποία αισθάνθηκαν πιο όμορφα και πιο γλυκά, βλέποντας τους ανθρώπους του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου να δείχνουν ότι είναι ενεργοί και δραστήριοι σε τέτοιες δράσεις.

 

 

Στον Ολυμπιακό για προπονήσεις ο Αλεξανδρόπουλο
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την ικανοποίηση από την εμφάνιση στο φιλικό με την Καλαμάτα, ακολούθησε η προσγείωση στην πραγματικότητα, η οποία περιελάμβανε προπόνηση ενδυνάμωσης. Το σημερινό ραντεβού περιλαμβάνει γήπεδο και από Δευτέρα, αφού αύριο ο κ. Μηλίτσης έχει δώσει ρεπό, ξεκινά η προετοιμασία για το σπουδαίο παιχνίδι με το Πανόπουλο.
Στο ενδιάμεσο, την προσεχή Τετάρτη 9 του μηνός, ο νεαρός αμυντικός του Εθνικού Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, λαμβάνοντας μέρος στις προπονήσεις των μικρών αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού, εκεί όπου είχε βρεθεί και πριν από λίγες εβδομάδες.