Καλαμάτα: Με δοκιμές «δουλειά» δεν γίνεται


 

Το τελευταίο διάστημα  ακούμε και γράφουμε συνεχώς για τις δοκιμές στην ομάδα της Καλαμάτας, μέσω των οποίων θα επιδιώξει η Μαύρη Θύελλα να βρει τα κενά που λείπουν από το παζλ, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι,για να διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄ Εθνική, χρειάζεται άμεσα έτοιμες λύσεις, με ποδοσφαιριστές ικανούς να πάρουν στις πλάτες τους το Σύλλογο. Σίγουρα δεν χρειάζεται λύσεις με ποδοσφαιριστές που έρχονται από μικρά πρωταθλήματα και δεν έχουν παραστάσεις, αλλά και δυνατότητα να αποτελέσουν τους ηγέτες της Μαύρης Θύελλας σ’ αυτό το δύσκολο χρονικά μονοπάτι. Ειδικότερα γιατί αυτοί οι παίκτες θα χρειαστούν αρκετό χρόνο προκειμένου να μάθουν τα ελληνικά δεδομένα και ακόμα περισσότερο τις δυσκολίες της σκληρής Γ΄ Εθνικής.

 

Το θέμα είναι εάν η διοίκηση της Καλαμάτας θέλει ή ακόμη περισσότερο εάν μπορεί να κάνει κινήσεις ουσίας, φέρνοντας στη Μεσσηνία τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν την ώθηση για τη διεκδίκηση της ανόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα οικονομικά δεν αποτελούν σύμμαχο, και το γεγονός αυτό στρέφει τους διοικούντες προς τις λύσεις των δοκιμών, που τουλάχιστον για τη δεδομένη στιγμή κάθε άλλο παρά ιδανικές φαντάζουν (ίσως το Καλοκαίρι και με σωστό προγραμματισμό, αυτές ν’ απέδιδαν).

 

Δυστυχώς, η οικονομική δυστοκία που εξωτερικεύτηκε και μέσα από την καταβολή μικρών ποσών στους ποδοσφαιριστές την περίοδο των εορτών, υποχρεώνει διοίκηση και τεχνικό τιμ να προχωρήσουν σε τέτοιες λύσεις.

 

Ο Μίλος Γκάλιν αν και δεν εντυπωσιάζει, φαίνεται ότι θα υπογράψει, ενώ οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να περνούν από τα τεστ του Ζόραν Γέφτοβιτς. Ο Μανιάτης δείχνει να κερδίζει τον Σέρβο τεχνικό, καλές εντυπώσεις έχει και από τον Ρήγα, αντιθέτως δύσκολα είναι  τα πράγματα για τον Χρησταρά. Όλοι αυτοί, μαζί μ’ έναν νεαρό Ισπανό μέσο και έναν επίσης νεαρό Βούλγαρο μεσοεπιθετικό που προέρχεται από την Ισπανία, θα δοκιμαστούν στο αυριανό φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά, που θ’ αρχίσει στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο του Άρι.

 

Αντιθέτως, δε θα αγωνιστούν οι Τσαγκαράκης, Τσιμικλής, Πούτσι, Κωνσταντακόπουλος και Ανδρεόπουλος, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

Του Νίκου Μπαλόπουλου