Καλαμάτα: Παίρνει Παπαδημητρίου και περιμένει Βασίλιεφ για να κλείσει το ρόστερ


 

Με την απόκτηση των Γκάλιν, Χρησταρά, Ρήγα, Νουχάνοβιτς, Σαραντόπουλου και Μπελεβέντη, τα χαρτιά του οποίου κατατέθηκαν ήδη στη διοργανώτρια αρχή, αλλά και την αναμενόμενη επιστροφή του Ιβελίν Βασίλιεφ από την Ισπανία, ολοκληρώνεται σε απόλυτο σχεδόν βαθμό το ρόστερ της Καλαμάτας μετά τις προσθαφαιρέσεις της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Ο νεαρός Ισπανός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει τα επόμενα 24ωρα στη Μεσσηνία, προκειμένου να υπογράψει και να ενταχθεί και τυπικά στο ρόστερ της Μαύρης Θύελλας. Μαζί μ’ αυτόν αναμένεται και η ενσωμάτωση του νεαρού αμυντικού Γιώργου Παπαδημητρίου, που θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης, για να κλείσει πλήρως το μέτωπο των μικρών, το οποίο είχε «τρύπες» μετά τις αποχωρήσεις των Μπάουρη, Επιφάνη, Ανδρεόπουλου (που- σύμφωνα με πληροφορίες- είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα), αλλά και τον τραυματισμό του Καντούτση.

 

Αναμονή για Μανιάτη και βεβαιότητα για Ζαρόπουλο
Όσον αφορά στην περίπτωση του Χρήστου Μανιάτη, αυτή παραμένει ανοιχτή, με τους ιθύνοντες της Καλαμάτας να ευελπιστούν σε αίσια ολοκλήρωσή της, αλλά να απαιτείται η συγκατάθεση της Χαλκίδας. Επειδή υπάρχει εμπλοκή στο οικονομικό, αφού η Χαλκίδα αξιώνει χρήματα από τον έμπειρο αμυντικό, οι άνθρωποι της διοίκησης κρατούν χαμηλούς τόνους και περιμένουν.
Βεβαίως ανοιχτό μέτωπο υπάρχει και με τον 22χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλο, για τον οποίο προέκυψε πριν από λίγες ημέρες η επιθυμία της Ξάνθης να τον επαναφέρει στο ρόστερ της. Τις τελευταίες ώρες έχει ατονήσει, πάντως, το σενάριο αυτό, και στη διοίκηση αισιοδοξούν ότι ο ικανός πορτιέρο θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι.

 

Δύσκολα για Χανιά ο Σκαρλάτος
Στα αγωνιστικά τέλος, η Καλαμάτα συνεχίζει την προετοιμασία της, έχοντας μάλιστα μπει στην τελική ευθεία για το οριακό παιχνίδι της Τετάρτης στα Χανιά. Ο κ. Γέφτοβιτς δούλεψε χθες, στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», πάνω στην τακτική και το ίδιο θα κάνει και σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Άρι, όπου θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της 11άδας. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί νωρίς τη Δευτέρα το πρωί και πάλι στον Άρι, με την αποστολή να φεύγει το μεσημέρι για την Αθήνα, απ’ όπου το βράδυ θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη.
Θυμίζουμε ότι στη μάχη των… Χανίων θα δώσει κανονικά το παρών ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος, που επέστρεψε στην ομάδα, όχι όμως ο Τσαγκαράκης, που έλυσε το συμβόλαιό του και οδεύει για ομάδα της πρωτεύουσας.
Φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο η επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Κατερίνη, που τον έφερε εκτός Καλαμάτας, αλλά υπήρξαν και οι γνωστές εμπλοκές στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο ταλαιπωρεί τελευταία τη Μαύρη Θύελλα.
Όσο για τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, μοιρασμένες και σχετικά λίγες είναι οι πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης ο Σκαρλάτος, ενώ αντιθέτως θα βρίσκονται στην αποστολή οι Αθανασόπουλος και Μπελεβέντης, που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς.

Του Νίκου Μπαλόπουλου