«Κόλλημα» με Κυριακόπουλο που δεν είναι ελεύθερος από Παναχαϊκή


 

ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ  ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΟΛΟΒΟΥΡΗΣ

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

 

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος είναι πλέον μέλος της Μαύρης Θύελλας, καθώς ο 21χρονος αμυντικός που προέρχεται από τον Παναυπλιακό, έπεισε τον Ζόραν Γέφτοβιτς για τις δυνατότητές του, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον 22χρονο Καλαματιανό τερματοφύλακα Γιώργο Κυριακόπουλο. Ο υψηλόσωμος και αρκετά ταλαντούχος πορτιέρο, που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης μια ανάσα από το να περάσει την πόρτα της Καλαμάτας, δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή, την ομάδα στην οποία ανήκε από το Καλοκαίρι, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπογράψει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Γίνονται ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, όμως τα χρονικά περιθώρια για την Καλαμάτα είναι στενά.

 

Μέχρι σήμερα μεταγραφές λόγω φορολογικής ενημερότητας

Το λέμε αυτό γιατί η Καλαμάτα δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές μετά τη σημερινή ημέρα, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα για τη συνέχεια. Μπορεί να το κάνει εφόσον καταβάλει ένα ποσό, ωστόσο δεν δείχνει να αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της ομάδας που δείχνει να είναι αρκετά πιεσμένη οικονομικά.

Έτσι, οι διοικούντες του μελανόλευκου ΤΑΠ, ανέβασαν στροφές τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Ζαρόπουλου, που θα φύγει μετά το ματς της Δευτέρας με την Ξάνθη, δείχνοντας να είναι μάλιστα τυχεροί. Τους προτάθηκε ο 20χρονος Πατρινός πορτιέρο Ανδρέας Κολοβούρης, που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή το προηγούμενο διάστημα. Βρέθηκε στη Γερμανία και δοκιμάστηκε χωρίς να υπογράψει, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με την ομάδα της Κορίνθου. Πάντως για την Καλαμάτα δείχνει να είναι καλή περίπτωση, μιας και αγωνίζεται ως μικρός.

 

Έπαιξε με Φωστήρα, που αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ ο Τσαγκαράκης

Από κει και πέρα και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, καθώς το μεταγραφικό τελειώνει με το κλείσιμο του τερματοφύλακα, η Καλαμάτα ξεκίνησε και πάλι την προετοιμασία της για το κρίσιμο ματς της Δευτέρας με τον Φωστήρα. Ο κ. Γέφτοβιτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πασά, Καντούτση, θα έχει όμως στη διάθεσή του τον Μπελεβέντη, μιας και ο τραυματισμός του στην προπόνηση της Τρίτης δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι με τον προσεχή αντίπαλο της Καλαμάτας, τον Φωστήρα, αγωνίζεται πλέον ο Δημήτρης Τσαγκαράκης. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος πήρε φανέλα βασικού στο χθεσινό ματς κυπέλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όντας μάλιστα ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του που γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.