«Μάχη» κυπέλλου απόψε με Μεταμόρφωση …και στο βάθος Λαμία


 

Αντιμέτωποι με την πρόκληση που λέγεται Μεταμόρφωση θα τεθούν απόψε οι παίκτες της Καλαμάτας ’80, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας είναι ο πιο δύσκολος της σεζόν, απέναντι σε μια ομάδα που φιγουράρει στη 2η θέση της Α2, με ένα εντυπωσιακό σερί 9 νικών και μόλις 1 ήττας από την πρωτοπόρο και πανίσχυρη Παναχαϊκή.

 

 

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι η τοπική μας δεν έχει τύχη, δεδομένου ότι υπολείπεται μιας κατηγορίας. Ίσα ίσα αν οι παίκτες που προπονεί ο Γιώργος Κουλιέρης το πιστέψουν και βγάλουν στο γήπεδο τον καλό τους εαυτό, τότε μπορούν να γράψουν μια σημαντική σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

 

 

Σε αυτή την προσπάθεια προβλέπεται ότι θα έχουν στο πλευρό τους πολυάριθμους φίλους του μεσσηνιακού βόλεϊ και ας ελπίσουμε ότι θα φύγουν στο τέλος με το χαμόγελο της ικανοποίησης.

 

Αν η ομάδα της Καλαμάτας 80 περάσει το αποψινό εμπόδιο τότε στο δρόμο της στη φάση των 16 του Κύπελλου Ελλάδος θα βρεί την ομάδα της Λαμίας που βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α΄1 !

 

φωτογραφία: Παναγιώτης Μουστάκης