Ξεκινά αύριο η προετοιμασία για το ματς ζωής και θανάτου με τον Φωστήρα


 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Δύο από τα στοιχεία που δεν πέρασαν απαρατήρητα μέσα από τη διεξαγωγή του αγώνα των Χανίων, ήταν αυτά της συμβολής που είχαν στην καλή εμφάνιση τα νέα πρόσωπα τα οποία εντάχθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ της Καλαμάτας και του πάθους που επέδειξαν, κάτι που ίσχυσε ωστόσο και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Δεν μιλάμε βεβαίως για τον Αντώνη Ψυχογιόπουλο, που έδειξε ανεπηρέαστος από την αγωνιστική απραξία των τελευταίων εβδομάδων και κυρίως απέδειξε ότι αποτελεί σταθερά μέλος της οικογένειας της Μαύρης Θύελλας, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά που προστέθηκαν τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Εντυπωσιακός ήταν ο Άγγελος Σαραντόπουλος, που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην αριστερή πλευρά, έχοντας σύμμαχο και την εμπειρία του Τριανταφυλλάκη, ενώ θετική κρίνεται και η παρουσία του Χρήστου Ρήγα, που σύντομα θα θυμίζει τον παλιό καλό Ρήγα, ο οποίος θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μεσσηνίας. Όσον αφορά τους ξένους, Γκαλίν και Νουχάνοβιτς, μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, ωστόσο έδειξαν μαχητικοί, σοβαροί και ικανοί να δώσουν λύσεις, έστω κι αν δεν είναι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στον Αναγνωστόπουλο ο Πασάς
Δυστυχώς, τα θετικά τα οποία προέκυψαν από το ματς της Κρήτης, μπήκαν σε δεύτερη μοίρα λόγω του τραυματισμού του Άγη Πασά. Ο έμπειρος και ποιοτικός μέσος κτύπησε στο γόνατο και τα πρώτα μηνύματα είναι αρνητικά, αφού υπάρχει φόβος για ρήξη χιαστών. Πιο ασφαλή όμως θα γίνουν τα πράγματα μετά από την επίσκεψή του στον χειρουργό ορθοπεδικό Γιάννη Αναγνωστόπουλο, με τον οποίο συνεργάζεται η ομάδα, κάτι που θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Πάντως ο τραυματισμός του Πασά υποχρεώνει τους ανθρώπους της Καλαμάτας να σκεφτούν το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μιας ακόμα μεταγραφής, κάτι που θα τεθεί στο τραπέζι άμεσα.

Ξεκινά αύριο η προετοιμασία για Φωστήρα
Το θετικό είναι ότι στο επόμενο ματς, που θα διεξαχθεί στις 28 του μήνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας με τον Φωστήρα, κλείνοντας το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής – όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν στις 23 του μήνα – θα δώσει κανονικά το παρών ο Σκαρλάτος, αλλά και ο Βασίλιεφ. Οι δυο τους θα βρίσκονται από αύριο στη διάθεση του κ. Γέφτοβιτς που ξεκινά την προετοιμασία με το παιχνίδι ζωής και θανάτου κόντρα στον ισχυρό και φιλόδοξο Φωστήρα.
Η αποστολή της Καλαμάτας επέστρεψε χθες το πρωί στη Μεσσηνία, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο στάδιο και σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία για ξεκούραση, μπαίνοντας από αύριο το πρωί σε ρυθμούς Φωστήρα.