Ο Σταύρος Παπαδόπουλος δεξιώθηκε την ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού παρουσία και του Γιώργου Ράλλη


 

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο σχετικά διάστημα ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Σταύρος Παπαδόπουλος δεξιώθηκε στη βίλα του στα Κατσέικα την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, η οποία πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα κέρδισε μέσα στην Κόρινθο. Εκτός από το σύνολο σχεδόν των κοριτσιών και την παίκτρια-προπονήτρια Γωγώ Σουρή, το «παρών» έδωσαν στο προχθεσινό δείπνο ο έφορος του τμήματος Σωτήρης Μασουρίδης, ο αντιπρόεδρος του ΜΓΣ, Γιώργος Νταβουτιάν, καθώς επίσης ο πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, Γιώργος Ράλλης και ο Δημήτρης Τσάκωνας, προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεσσηνιακού και στενός συνεργάτης του κ. Παπαδόπουλου.

 

Ήταν για όλους μια ιδιαίτερα ευχάριστη βραδιά, με τις παίκτριες του καλαματιανού συλλόγου να εντυπωσιάζονται από την απλότητα και την καλοσύνη του Καλαματιανού επιχειρηματία, αλλά και τη διήγηση της μαγευτικής ιστορίας της ζωής του, που άρχισε με ελάχιστα χρήματα, αλλά μεγάλη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στη μακρινή Βραζιλία και το χώρο της χρυσοχοΐας για να καταλήξει στη δημιουργία ενός οικονομικού κολοσσού, με επίκεντρο το Χονγκ Κονγκ, όπου διαμένει μόνιμα ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Η εκδήλωση περιλάμβανε και την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την βολεϊμπολίστρια Όλγα Νίκα να είναι η τυχερή που βρήκε το φλουρί. Καμία παίκτρια όμως δεν έφυγε παραπονεμένη, καθώς πέρα από την ευχάριστη βραδιά που πέρασαν, δέχθηκαν ως δώρο από τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού ένα ρολόι.
Για μια ακόμη φορά ο Σταύρος Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό και του τμήματος βόλεϊ του Μεσσηνιακού, χωρίς όμως να κρύβει την προτίμησή του για το ποδόσφαιρο…