Πήραν βαθμό στη Λαμία τα κορίτσια του Ακρίτα


Αποστολή εξετελέστη έστω και κατά το ήμισυ για τον Ακρίτα που εξασφάλισε στη Λαμία τον βαθμό του 3-2, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από καιρό και εξασφαλίζοντας ένα μικρό προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ των γυναικών (1ος Όμιλος), ενώ τα σετ έχουν αναλυτικά ως εξής: 20-25, 25-16, 25-22, 12-25, 15-9.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Πανταζοπούλου, Χάσκου, Ορφανέα, Νιάρχου, Βυθούλκα, Κωνσταντοπούλου (αρχική 6άδα), Μάνα λ., Μπεσσή, Παναγοπούλου, Γεωργούλια, Μποχρίνη, Αρτεμίου.
-Την αποστολή στη Λαμία συνόδεψε η Μαίρη Τσιριμπή και ο έφορος Χρήστος Δροσινός.


ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Νίκες για ΝΟΚ, Μεσσηνιακό

Την 6η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και της Μπέττυς Κουτσολία, στην πρεμιέρα του β’ γύρου του περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ. Κέρδισαν στο Κλειστό της Παραλίας τον Πήγασο με 3-0 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε από την Πύλο ο Μεσσηνιακός. Το πρόγραμμα του Ζ’ Ομίλου ολοκληρώνεται σήμερα με τη συνάντηση Ακρίτας-Καλαμάτα ’80 (Κλειστό, 3.30 μ.μ.).

 

ΠΗΓΑΣΟΣ-ΝΟΚ 0-3
Τα σετ: 20-25, 10-25, 22-25.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΑΝΗΣ
: Μεϊμετέα, Κισκήρα, Καλαρίτη, Περδικέα, Λούτου, Γιάννη, Μ. Ρότσι, Γιόλα, Π. Ρότσι, Λέζη.
ΝΟΚ: Χαραλαμποπούλου, Κοντογόνη, Ζυγούρη, Σταθουλοπούλου, Ρομπάκη, Ε. Μπότη, Κ. Μπότη, Γιακουμή, Ε. Καράμπελα, Παπουτσή, Μαργέλη.

 

ΝΟ ΠΥΛΟΥ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-3
Τα σετ: 19-25, 23-25, 14-25.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ: Μαντόγιαννη, Σαρηγιάννη, Χρονοπούλου, Παγκάκη, Καραμπάτσου, Μπαλαφούτη, Αρβανίτη, Γεωργιτσοπούλου, Σαλταμάρα, Φουρτούνη.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Γεωργουλάκου, Μπούνα, Αντωνοπούλου, Κουτσουροπούλου, Βέλμαχου, Δαμίγου, Δωδεκατου, Σαμπάτη, Σταθοπούλου, Στυλιανοπούλου, Τσούση, Μποντιώτη.