Ποια χαμόγελα… Το μυαλό όλων στον Πασά


 

Τα χαμόγελα του τεχνικού τιμ, κυρίως, αλλά των δύο μελών της διοίκησης που βρέθηκαν στην Κρήτη, ίσως και των ποδοσφαιριστών, για την εμφάνιση στο ματς της Τετάρτης κόντρα στα Χανιά «πάγωσαν» λόγω της δυσάρεστης εξέλιξης  και το σοβαρό τραυματισμό του Άγη Πασά. Ο πολύπειρος μέσος τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους στο γόνατο και τα πρώτα μηνύματα είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξα. Πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού θα χρειαστεί επέμβαση για να αποκατασταθεί η σοβαρή ζημιά στο γόνατο, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι της ρήξης χιαστών. Μέσα στις επόμενες ώρες ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής θα επισκεφθεί στην πρωτεύουσα χειρούργο ορθοπεδικό, με τον οποίο συνεργάζεται η ομάδα, για να κάνει την τελική διάγνωση και να αποφασίσει για τη συνέχεια.

 

 

Πλήγμα σε δημιουργία… σκέψεις προσθήκης
Η απώλεια του Πασά, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα άτυχος, καθώς φαινόταν να βρίσκει τον καλό του εαυτό, έρχεται ως συνέχεια των τραυματισμών που προέκυψαν όλο αυτό το διάστημα, με προηγούμενο του Καντούτση. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα χάνει πλέον πολύ σε δημιουργία και φαντασία, αφού μιλάμε για τον πλέον ικανό και έμπειρο επιτελικό μέσο της. Η απώλεια του Πασά, ενδεχομένως να βάλει τους ανθρώπους της διοίκησης σε σκέψεις πραγματοποίησης μεταγραφής, ωστόσο το σενάριο είναι δύσκολο να τρέξει λόγω της οικονομικής στενότητας.
Από κει και πέρα και όσον αφορά την επόμενη ημέρα του αγώνα στα Χανιά, υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και για την απόδοση των νεοαποκτηθέντων, ειδικότερα του Σαραντόπουλου που ήταν εξαιρετικός, αλλά και κάποιων ακόμη ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν υπάρχουν περιθώρια  χαλάρωσης από τη στιγμή που η ομάδα παραμένει σε δύσκολη θέση. Έτσι το μυαλό στρέφεται άμεσα στον αγώνα με τον Φωστήρα, έστω κι αν αυτός θα γίνει στις 28 του μήνα, όπου κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης ισοδυναμεί με τεράστια αποτυχία.

 

 

Επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στην Καλαμάτα η αποστολή
Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση του ταξιδιού της επιστροφής, την Τετάρτη το βράδυ, στην αποστολή της Καλαμάτας, ωστόσο χθες τα πράγματα και ειδικότερα ο καιρός άλλαξαν. Επετράπη ο απόπλους των πλοίων και στις 9.00 το βράδυ η αποστολή της Μαύρης Θύελλας πήρε το δρόμο της επιστροφής. Σήμερα το πρωί θα φθάσει στον Πειραιά και από εκεί το μεσημέρι στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Η αλήθεια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, μένοντας και το βράδυ της Τετάρτης αλλά και χθες μέσα στο πλοίο, οπότε το γεγονός αυτό θα επιφέρει λογικά έστω και μικρές ανάσες ξεκούρασης (λόγω του καιρού δεν έγινε χθες στην Κρήτη προπόνηση).

 

Είδε τον Σταύρο Παπαδόπουλο ο Ράλλης
Αργά το βράδυ της Τετάρτης και με την επιστροφή του από την Αθήνα, ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης επισκέφθηκε τον Σταύρο Παπαδόπουλο στην οικία του στα Κατσέικα. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Δημήτρη Τσάκωνα και πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Επισήμως η διοίκηση της Καλαμάτας δεν ανέφερε το παραμικρό γύρω από τη συνάντηση αυτή, κάτι που ίσχυσε και για τις προηγούμενες, ωστόσο είναι δεδομένη η στήριξη του κ. Παπαδόπουλου προς την ομάδα, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές, με τελευταία την προηγούμενη επίσκεψή του στη Μεσσηνία το πρώτο 15νθήμερο Δεκεμβρίου. Και τότε είχε δώσει ένα χρηματικό ποσό, μέσω του οποίου καλύφθηκε μέρος των αναγκών της ομάδας.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία στη διοίκηση των Χανίων
Κάνοντας ακριβώς αυτό που έπρεπε, ως συνέχεια της πολύ καλής φιλοξενίας που έτυχε η αποστολή της Καλαμάτας στα Χανιά, η διοίκηση του ΤΑΠ Καλαμάτα εξέδωσε χθες ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί τους ανθρώπους του Συλλόγου της Κρήτης για τη φιλοξενία, αλλά και την παραχώρηση γηπέδου…

«Η διοίκηση του ΤΑΠ Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους του ΑΟ Χανιά για την άψογη φιλοξενία τους κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα, για την 10η αγωνιστική της Football League 2.
Επίσης θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση γηπέδου για τη σημερινή (χθεσινή) προπόνηση της ομάδας μας και για την όλη υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί.
Να τονίσουμε ότι τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων δεν θα τις κλονίσουν οι κακές διαιτησίες για τις οποίες και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα.
Η διοίκηση του ΤΑΠ Π.Σ. Η Καλαμάτα».

 

του Νίκου Μπαλόπουλου