Στο στόχαστρο ο Κοτσώνης, περιμένει κι άλλο Βόσνιο η Καλαμάτα


 

Τον ορθοπεδικό Θανάση Μητσέα επισκέφτηκε χθες ο μεγάλος άτυχος του προχθεσινού φιλικού της Καλαμάτας με τον Εθνικό Μελιγαλά, Τάσος Καντούτσης και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση του τραυματισμού του στο γόνατο. Ακόμη όμως και με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις φαίνεται ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει μετά από 1,5 ή και 2 μήνες, ενώ κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το εφιαλτικότερο σενάριο για το ενδεχόμενο ρήξης χιαστών, που θα σήμαινε ότι θα χάσει όλη τη χρονιά και θα οπισθοδρομήσει την ανοδική πορεία του νεαρού και πολλά υποσχόμενου διεθνή ποδοσφαιριστή.

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο τραυματισμός του Καντούτσηψάξει όχι για έναν (αντι-Ψυχογιόπουλο), αλλά για δύο κεντρικούς αμυντικούς.

 

Ανάμεσα στους υποψήφιους για την κάλυψη του 2πλού αυτού κενού είναι ο Δημήτρης Κοτσώνης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον Πανηλειακό και την τρέχουσα σεζόν ανήκει στο δυναμικό του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου όμως δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Χθες έγινε μια πρώτη επαφή και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κατηφορίσει στην Καλαμάτα.

 

«Στόχος» παραμένει ο Χρήστος Μανιάτης που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Πέμπτης, αλλά ενδιαφέρει την Καλαμάτα, με την οποία υπάρχουν παλιοί δεσμοί από το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα, ενώ στα συν είναι και η καταγωγή του από τη γειτονική Σπάρτη. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Χαλκίδα.

 

Από την άλλη, «αναθερμαίνεται» το ενδεχόμενο επιστροφής ενός ακόμη γνώριμου, του επιθετικού Στέλιου Μανιάτη, καθώς συμφώνησε να λύσει τη συνεργασία του με τον Βύζαντα και αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος την άλλη εβδομάδα.
Ακόμη πιο κοντά στην Καλαμάτα είναι ο Μεσσήνιος Χρήστος Ρήγας και Βασίλης Χρηστάρας που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες σε προπονήσεις και φιλικά αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

 

Ήδη οι δοκιμές έχουν φέρει ένα νέο πρόσωπο, καθώς υπέγραψε ο υψηλόσωμος Βόσνιος επιθετικός Μίλος Γκάλιν, ο οποίος αποτέλεσε τη δεύτερη χειμερινή μετεγγραφή της Μαύρης Θύελλας, μετά τον ταλαντούχο Μεσσήνιο Άγγελο Σαραντόπουλο που παραχωρήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης (προέρχεται από τον Πάμισο Μεσσήνης).

 

 

Για μερικές ακόμη μέρες θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Ζόραν Γέφτοβιτς οι Ραούλ Τρουγκέντα και Ιβελίν Βασίλιεφ, αλλά θα χρειαστεί να υπερβάλλουν εαυτόν για να πάρουν το τελικό «οκ», ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται η άφιξη ενός ακόμη Βόσνιου που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.
Με νέα ενδεχομένως πρόσωπα λοιπόν η Καλαμάτα θα συνεχίσει σήμερα το πρωί την προετοιμασία της στο γήπεδο του Άριος, ενώ αύριο ο κ. Γέφτοβιτς θα εκμεταλλευθεί το ρεπό που έχει η Καλαμάτα και θα μεταβεί στον Ταύρο προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Φωστήρα με τα Χανιά, που είναι οι προσεχείς αντίπαλοι της τοπικής μας ομάδας, στις 28/1 και την άλλη Κυριακή 13 Ιανουαρίου, αντίστοιχα.
Χ.Ε.