Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας προτείνει


 

Διπλό (2.20) & over (1.55) για Λεβερκούζεν

 

Ευχάριστες αναμνήσεις φέρνει το “Mage Solar Stadion” στους φίλους της Λεβερκούζεν, που δοκιμάζει τις δυνάμεις της κόντρα στη Φράιμπουργκ, μια αγωνιστική πριν υποδεχθεί την Ντόρτμουντ.

 

Θετικό κρίνεται το ποδαρικό της Φράιμπουργκστο 2013, με την ομάδα του Στράιχ να αποσπά λευκή ισοπαλία στην “Κόφας Αρίνα” από τη Μάιντζ. Ισορροπημένο παιχνίδι, είχε πιο πολλές τελικές από τους γηπεδούχους, αλλά στο τέλος κινδύνευσε περισσότερο, με το Χ να κρίνεται δίκαιο και να διατηρεί τις δύο ομάδες ισόβαθμες στους 27 βαθμούς, αφήνοντας μάλλον ικανοποιημένους και τους δύο τεχνικούς.

Η νίκη της Σάλκε την ανάγκασε να υποχωρήσει στην 6η θέση της Μπουντεσλίγκα, γεγονός πάντως που δεν την αγχώνει, αφού βασικός της στόχος και φέτος είναι η παραμονή, η οποία ουσιαστικά έχει επιτευχθεί. 4-2-3 το ρεκόρ της στο “Mage Solar Stadion”, παραμένει ήσυχη στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται να συνεχίσει έτσι, επιστρέφει από τιμωρία ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ρόζενταλ (8 αγ./4 γκολ), τραυματίας ο αναπληρωματικός φορ Φράις, στο Κόπα Άφρικα ο βασικός αμυντικός μέσος Μακιάντι.

Επιβλητική για μια ακόμα φορά στην “Μπάι Αρίνα”, η Λεβερκούζεν καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα για το 2013 με σκορ 3-1. Μετά από ένα νωθρό πρώτο εικοσάλεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα και μέσα σε ένα τρίλεπτο (31’-33’) σκόραρε δις, σκοτώνοντας ουσιαστικά το ματς. 23-11 οι τελικές, 9-2 τα κόρνερ και πλέον η απόστασή της από την 5η θέση αυξήθηκε στο +8, η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ πολύ δύσκολα θα χαθεί.

4-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ των “ασπιρίνων” με 9/9 over 2,5 και 8/9 GG (3,78 τέρματα κατά μ.ο. σημειώνονται στα εκτός έδρας παιχνίδια τους), ταξιδεύουν σε ένα γήπεδο από όπου έφυγαν νικήτριες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους. Παραμένουν εκτός δράσης ο μπακ Κάντλετς και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Μπελαράμπι.  

 

Over για Σάλκε (1.70)

 

«Σφιχτή» εντός έδρας η Άουγκσμπουργκ, αλλά με ψυχολογία μετά το σπουδαίο διπλό που έβγαλε. Η Σάλκε είναι μία ομάδα που σπάνια δε σκοράρει και δε δέχεται γκολ εκτός έδρας με 6/8 μακριά από το κοινό της να είναι over και goal-goal.

 

Στο -9 πλέον από θέση παραμονής και στο -1 από τα μπαράζ, οι γηπεδούχοι ευελπιστούν να κάνουν ό,τι και πέρσι, όταν με 23 βαθμούς στο 2ο μισό του πρωταθλήματος εξασφάλισαν εύκολα τη σωτηρία τους. Πολύ σφιχτά τα εντός έδρας τους παιχνίδια, μετράνε 1-3-5 με 6/9 under και σκοράροντας μόλις εφτά φορές (7-15 τα γκολ). Σε τέσσερα από αυτά δε σκόραραν, ενώ μόνο σε ένα δε δέχτηκαν γκολ.

Ο τεχνικός Βάιντσιρλ που δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια, δεν έχει λόγους να αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα και ο μόνος που ίσως μπει στους αρχικούς 11 είναι ο μέσος Φογκτ, που επιστρέφει από τιμωρία. Για διάφορους λόγους θα λείψουν ο τερματοφύλακας Γεντς, οι αμυντικοί Λάνγκαμπ, Φερχάεγκ και Ράινχαρντ, οι μέσοι Οτλ και Πετρτσέλα και οι επιθετικοί Μπανσέ και Σιο.

Άκρως εντυπωσιακή η επιστροφή από τη διακοπή για τη Σάλκε, η οποία απόντος του Χούντελααρ και σε ματς που δεν υπήρχε σκορ μέχρι το 44’, επικράτησε του Αννόβερου με 5-4 (πέντε διαφορετικοί σκόρερ) και ανέβηκε στο -5 από την πρώτη πεντάδα.

Από αυτά τα ματς τα 5/8 ήταν και over 3,5 και τα 6/8 goal-goal, κρατώντας μόνο μία φορά το μηδέν στην άμυνα και αποτυγχάνοντας άλλη μία να σκοράρουν.

 

 

Goal & θέαμα ξανά στη Φρανκφούρτη

 

Over (1.50) και με ρίσκο 4-6 goal (2.40)

 

Την πρώτη της νίκη μετά τη διακοπή ψάχνει η Άιντραχτ – η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος – έχοντας πολύ καλές εντός έδρας επιδόσεις αλλά και 9/9 goal-goal και 8/9 over μπροστά στο κοινό της. Η Χόφενχαϊμ δίνει δεύτερο ματς με νέο προπονητή, διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα. Στο 1,65 το over στην Bet365.

 

Η Άιντραχτ – ομάδα έκπληξη του πρώτου γύρου – είχε δύσκολο έργο στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα και ηττήθηκε καθαρά με 3-1 από τη Λεβερκούζεν, μειώνοντας απλά προς το φινάλε και πέφτοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας. Άκρως επιτυχημένη η πορεία της φέτος, όχι μόνο παίρνει αποτελέσματα, αλλά παίζει και ελκυστικό ποδόσφαιρο, με τα παιχνίδια της σχεδόν πάντα να έχουν πολλά γκολ.

Με τέρματα 34-30 σημειώνονται κατά μέσο όρο 3,55 γκολ ανά αγώνα, ενώ μετράει 13/18 over και 8/9 εντός έδρας, όπου μετά την Μπάγερν διαθέτει την καλύτερη επίθεση (23-15 τα γκολ). Επιπλέον, εντός έδρας, όπου έχει απολογισμό 6-2-1, έχει φέρει και 9/9 goal-goal και 6/9 over 3,5!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής της πορείας είναι ο Μάιερ, που έχει φτάσει να μετράει 12 γκολ σε 18 αγωνιστικές.

 

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας προτείνει


 

259 ΜΙΛΑΝ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G
Με την εικόνα που έχουν το τελευταίο διάσημα οι δύο ομάδες, ο άσος του 1,45 είναι για γέλια. Ίσως, μάλιστα, να αξίζει και κανένα ψιλό στην κόντρα του.
Σε πολύ ικανοποιητική απόδοση (1,80) προσφέρεται το goal/goal, το οποίο φυσικά και θα τιμήσουμε.

 

GG στο Φιορεντίνα-Νάπολι (1.50)
Σε μία αναμέτρηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον για την κορυφή της βαθμολογίας η Φιορεντίνα υποδέχεται την φορμαρισμένη Νάπολι που προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες ενώ της επιστράφηκαν και 2 βαθμοί που της είχαν αφαιρεθείΔεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Φιορεντίνα στο πρωτάθλημα αφού την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 από την Ουντινέζε παρά το γεγονός ότι είχε καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ. Την Τετάρτη έπαιξε 120 λεπτά κόντρα στην Ρόμα για το κύπελλο χάνοντας τελικά με 1-0 γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά.
Απέκτησε δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς τον επιθετικό Λαρόντο από την Σιένα ενώ παραχώρησε στην Τζένοα ως δανεικό τον Βραζιλιάνο μέσο Ρούμπεν Ολιβέιρα. Αμφίβολος για την αναμέτρηση κόντρα στην Νάπολι είναι ο πολύτιμος μέσος Πιζάρο.
Η Φιορεντίνα αγνοεί την νίκη στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις κόντρα στην Νάπολι και εντός έδρας έχει ρεκόρ την φετινή χρονιά 7-2-1 με το Αρτέμιο Φράνκι να αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές έδρες του πρωταθλήματος.
Στο ρελαντί πήρε την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική η Νάπολι αφού κέρδισε με 3-0 εντός έδρας το Παλέρμο. Χωρίς η εμφάνιση της να φτάσει σε υψηλό επίπεδο πήρε την νίκη και σε συνδυασμό με την έφεση που κέρδισε για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών και την επιστροφή των 2 βαθμών πλησίασε σε απόσταση 3 βαθμών την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

 

over (1.75) για Μπαστιά

Στο ουδέτερο της Γκενιόν το ματς, με την Μπαστιά να κερδίζει στο ίδιο γήπεδο τη Νανσί με 4-2 στο 1/3 ματς της τιμωρίας της. 17/20 over έχουν συνολικά οι Κορσικανοί και 9/9 εντός έδρας, αρκετά over και για τη Ρεν που ταξιδεύει με ψυχολογία. Μέχρι και στο 1,95 βρίσκουμε το over στον Stoiximan.
Η Μπαστιά ξεπέρασε άμεσα τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη συμπολίτισσά της CA Μπαστιά (!), βγάζοντας σπουδαίο διπλό – το 2ο της φέτος – με 1-2 επί της Ρεμς και ξέφυγε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλο της πρόβλημα φέτος δεν είναι άλλο από την άμυνά της, η οποία είναι μακράν η χειρότερη στην κατηγορία (28-42).
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι και η ομάδα με τα περισσότερα over (17/20), έχοντας το απόλυτο εντός έδρας με 9/9 over και ρεκόρ 5-0-4! Το ματς δεν θα γίνει στη φυσική της έδρα αλλά στο γήπεδο της Γκενιόν, εκεί όπου έπαιξε και το 1/3 ματς της τιμωρίας της, κερδίζοντας 4-2 τη Νανσί.
Με επιπλέον κούραση αλλά σούπερ ψυχολογία η Ρεν, για την οποία η χρονιά δεν είχε ξεκινήσει καλά (αποκλεισμός στο κύπελλο με 2-1 από τη Λανς και ήττα 0-2 από την Μπορντό), μεσοβδόμαδα όμως κέρδισε 2-0 τη Μονπελιέ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του Λιγκ Καπ.
Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση σε ισοβαθμία με την 4η Μπορντό και μαζί με τη Μαρσέιγ είναι οι ομάδες με τις λιγότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (10-2-8). Εκτός έδρας μετράει 5-1-4 με 6/10 over. Στο Κόπα Άφρικα είναι ο στόπερ Μπογέ και ο επιθετικός Ντιαρά (1 γκολ), εκεί πηγαίνει και ο εξτρέμ Πιτρόιπα (6 γκολ), που πήρε άδεια από την εθνική του για να παίξει στον ημιτελικό. Τα υπόλοιπα προβλήματα απουσιών δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα.

 

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  2 (2.20)  over (1.50)
Αυτό που χαρακτηρίζει τις δύο ομάδες που πρόκειται να αναμετρηθούν την Κυριακή, στις 18:00 είναι το υψηλό ποσοστό over που έχουν. Στους αγώνες τής Premier League. Το 68% των παιγνιδιών που έχει δώσει Τότεναμ και το 77% αυτών που έχει δώσει Μάντσεστερ…

 

Γιουνάιτεντ, έχουν λήξει over.
Μετά από τον αγώνα τής 9ης Δεκεμβρίου (που έχασε 2-1 από την Έβερτον) μόνο νίκες (4) και ισοπαλίες (2) έχει η Τότεναμ. Μέχρι στιγμής οι "Πετεινοί" έχουν δώδεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, 39 υπέρ και 27 κατά, όσον αφορά στα τέρματα. Προέρχονται από ισοπαλία 0-0 με την Κουίνς Παρκ.
Τελευταία ήττα για τους "Red Devils" ήταν στις 17 Νοεμβρίου από τη Νόργουιτς. Από τότε έχουν εννέα νίκες και μία ισοπαλία. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν κερδίσει δεκαοκτώ ματς, έχουν χάσει τρία και έχουν παραχωρήσει μία ισοπαλία, και έχουν μέσο όρο γκολ ανά παιχνίδι 3,86 (56 υπέρ και 29 κατά). Κέρδισαν 2-1 στην τελευταία τους αναμέτρηση που ήταν εναντίον της Λίβερπουλ. Ο Persie μετά από μπαλιά τού Evra στο 19' και ο Nemanja Vidic μετά από την πολύ έξυπνη μπαλιά τού Evra στο 54' ήταν οι σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει 3-2 τέσσερις φορές.
Στους τελευταίους έξι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:
29 Σεπτεμβρίου 2012, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 2-3
04 Μαρτίου 2012, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3
22 Αυγούστου 2011, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 3-0
16 Ιανουαρίου 2011, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0
30 Οκτωβρίου 2010, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 2-0
24 Απριλίου 2010, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 3-1
Δύσκολα η Τότεναμ θα μπορέσει να αποσπάσει βαθμό από την αποτελεσματική, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το διπλό πάντως πληρώνει 2.20

 

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας
 

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας προτείνει


 

Διπλό για Ντόρτμουντ (1,70)
Στη Βρέμη ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για το 2013 οι πρωταθλητές Γερμανίας, που θα προσπαθήσουν τη νέα χρονιά να επανέλθουν στα γνωστά τους στάνταρ στην Μπουντεσλίγκα (1,65 πληρώνει το διπλό, ενώ το OVER 1.45).

Κερδίζει με Έμερι η Σεβίλλη (2.35)

 

Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ο Ουνάι Έμερι για τη Σεβίλλη

Τις αρκετές και πολύτιμες απουσίες στην επίθεση της Χετάφε θέλει να εκμεταλλευτεί η Σεβίλλη, όπως και την αύρα του νέου της προπονητή, για να κερδίσει εκτός έδρας μετά από 7 αγωνιστικές.

Στη μετριότητα κινείται η Χετάφε τον τελευταίο μήνα, μένοντας χωρίς νίκη πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (0-3-2). Στο πιο πρόσφατο, με τη Γρανάδα, παρότι ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της, αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με γκολ των φιλοξενούμενων ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93'). Εκτός από τα δύο δοκάρια και τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες, διαμαρτύρεται και για ένα ακυρωθέν γκολ, που ίσως θα έπρεπε να μετρήσει.
Κόντρα στη Σεβίλλη, που είναι η επόμενη αντίπαλός της, έχει καλή παράδοση με 6 νίκες στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας (6-0-2). Αρκετές οι απουσίες και πάλι για τον Λουίς Γκαρσία, που θα στερηθεί τους βασικούς μεσοεπιθετικούς του. Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Κάστρο (4 γκολ) είναι τιμωρημένος, ο Μπαράντα (3 γκολ) στο Κόπα Άφρικα και οι Πέδρο Λεόν (2 γκολ) και Λαφίτα (2 γκολ) τραυματίες. Επιπλέον, απόντες είναι οι Μανέ και Λασέν, ενώ επιστρέφει ο μέσος Μίτσελ.
Το ντεμπούτο του στο κύπελλο πραγματοποίησε ο Ουνάι Έμερι, με τη Σεβίλλη να παίρνει ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Σαραγόσα. Το ζητούμενο, όμως, είναι η αλλαγή ψυχολογίας που θα έρθει μέσα από θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, οι 22 βαθμοί σε 19 αγωνιστικές είναι πολύ φτωχή συγκομιδή και μόνο την τελευταία φορά που υποβιβάστηκε είχε λιγότερους.
Τραγικό το εκτός έδρας ρεκόρ της με 1-3-6 και 8-17 τέρματα, ενώ παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη 7 αγώνες (0-1-6). Αν ηττηθεί ξανά, δημιουργεί νέο ρεκόρ συλλόγου μετά την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία (2001). Στο Αλφόνσο Πέρεθ μετράει 3 συνεχόμενες ήττες από τη Χετάφε, ενώ στα τελευταία 8 που έπαιξαν για τη μεγάλη κατηγορία κέρδισε μόλις μία φορά (1-2-5). Τιμωρημένος ο αμυντικός Ναβάρο, οι Περότι και Τροχόφσκι τραυματίες.

Στη Γιουβέντους μέχρι το 2017 ο Γιορέντε

Η Γιουβέντους θα είναι από το καλοκαίρι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φερνάντο Γιορέντε, με την Marca να αποκαλύπτει πως ο ηγέτης της Μπιλμπάο θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τη «βέκια σινιόρα».

Όπως αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η μαδριλένικη εφημερίδα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από πλευράς Γιουβέντους η συμφωνία με τον Φερνάντο Γιορέντε, που θα τεθεί σε ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι (οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τη Μπιλμπάο).
Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2017 με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 4.500.000 ευρώ.

Over 4-6 Goal η Λεβερκούζεν (2,20)

5 σερί over 2,5 η πρόσφατη προϊστορία, ανεξαρτήτως έδρας

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το 2013 η Λεβερκούζεν, υποδεχόμενη την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που μπορεί να βοηθήσει για δούμε καλό ματς με πολλά γκολ. (4-6) 2,20

Μόνο λόγους για να χαμογελάνε έχουν οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν από την πορεία της ομάδας τους στο πρώτο μισό της σεζόν, αφού οι «ασπιρίνες», παρά τις αρκετές αλλαγές σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία, έδειξαν από την αρχή ομοιογένεια, με το πέρας του 2012 να τις βρίσκει στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα καθώς και στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
Αήττητη στην «Μπάι Αρίνα» (6-2-0) η Λεβερκούζεν, όπου σημειώνει 2,00 γκολ κατά μέσο όρο, με τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα Κίσλινγκ (12 γκολ, 2 ασίστς) να την οδηγεί και τους Κάστρο (6 γκολ, 3 ασίστς) και Σούρλε (4 γκολ, 5 ασίστς) να σιγοντάρουν. Χωρίς άμεση ανάγκη για ενίσχυση, απέκτησε τον 18χρονο ελπιδοφόρο Πολωνό φορ Μίλικ ενώ έδωσε τον Ρενάτο Αγκούστο, που δεν υπολογιζόταν, στην Κορίνθιανς. Τραυματίες ο βασικός μπακ Κάντλετς και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Μπελαραμπί.
Ευχάριστη έκπληξη της φετινής Μπουντεσλίγκα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που παρότι νεοφώτιστη πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίζοντας μάλιστα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στηριζόμενη κυρίως στην έδρα της (6-2-1) η ομάδα του Άρμιν Φε κατάφερε όχι μόνο να εξασφαλίσει από τον πρώτο γύρο την παραμονή της, αλλά να χτυπήσει και την πόρτα της ευρωπαϊκής εξόδου.
Οι Μάιερ (11 γκολ, 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος), Άιγκνερ (6 γκολ, 5 ασίστς) και Ινούι (5 γκολ, 3 ασίστς) αποτελούν μια θανατηφόρα τριπλέτα για κάθε αντίπαλη άμυνα, ικανή να χτυπήσει με κάθε δυνατό τρόπο. 3-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Άιντραχτ (4/8 over 2,5), στην πρεμιέρα είχε κερδίσει τις «ασπιρίνες» με ανατροπή (2-1).
Πήρε τον στόπερ Ρας από τη Βόλφσμπουργκ, ενώ επέστρεψε το δανεικό ομοθεσίτη του Ντεμίντοφ στη Θέλτα. Μακροχρόνιες οι απουσίες της (Άμεντικ, Άντερσον, Φριέντ).
 

 

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας 

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας προτείνει


 

Με over (1.55 ) και νίκη της Φούλαμ (1.75)

6 over στα 7 τελευταία έχουν οι δύο ομάδες

Να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει η Φούλαμ, που είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία (με 8/10 να είναι εντός έδρας). Η Γουίγκαν στο «Κρέιβεν Κότατζ» έχει τέσσερις σερί ήττες και φέτος δέχεται πολύ εύκολα γκολ, με 7/10.

Με το 1-2 επί της Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε η χρονιά για τη Φούλαμ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερα ματς, ήταν όμως μόλις η 2η στα τελευταία 13 (2-5-6). Το Σαββατοκύριακο δεν κατάφερε να αποκλείσει την Μπλάκπουλ στο Κύπελλο, μένοντας στο 1-1 (ισοφάρισε στα τελειώματα ο Καραγκούνης) και θα αναγκαστεί να παίξει επαναληπτικό.
Εντός έδρας μετράει 4-2-4, με 8/10 να είναι over, ενώ συνολικά είναι και η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία (17/21). Επιπλέον, over ήταν και τα 6/7 τελευταία. Αμφίβολοι ο βασικός τερματοφύλακας Σβάρτσερ και ο Νταφ (3 γκολ), που έχουν όμως ελπίδες να παίξουν, τραυματίας (για το λόγο αυτό δεν πήγε στο Κόπα Άφρικα) ο μέσος Ντιαρά, δύσκολα να προλάβουν οι μπακ Κέλι και Ρίισε και ο Πέτριτς (5 γκολ).
Από εντός έδρας ισοπαλία στο Κύπελλο έρχεται και η Γουίγκαν, με το 1-1 επί της Μπόρνμουθ, και τις επόμενες μέρες θα αναγκαστεί κι αυτή να παίξει επαναληπτικό. Πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα ήταν το 0-4 από τη Γιουνάιτεντ, παραμένοντας εντός της ζώνης του υποβιβασμού με ρεκόρ 5-3-13 (περισσότερες ήττες από κάθε άλλη ομάδα).

Το GG του Ολυμπιακού στο 1.70

Αξίζει το ρίσκο και το 4-6 goal με απόδοση 2.90

Καλύτερο αντίπαλο για να πιστοποιήσει την καλή του φόρμα δε θα μπορούσε να βρει ο Λεβαδειακός, που μετράει 6/7 νίκες στα τελευταία ματς. Στα εκτός έδρας συνηθίζει να δέχεται τέρμα ο Ολυμπιακός (6/8 GG), με την πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο να παίζεται στο 1.70

Μέσα σε λίγες αγωνιστικές ο Λεβαδειακός από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον στην 5αδα. Πολύ φορμαρισμένος με 6/7 νίκες (6-0-1) τους δύο τελευταίους μήνες και πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το 1-2 στο ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού. Πολύ μεγάλη νίκη για τους Βοιωτούς με πρωταγωνιστή τον Βασιλείου, που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.
Μάλιστα, εκτός από την ευκολία με την οποία πετυχαίνει τέρμα, βελτίωσε και τα αμυντικά του καθήκοντα, δεχόμενος μόλις 2 γκολ στα 6 τελευταία ματς. Κόντρα στον επόμενο αντίπαλό του, τον Ολυμπιακό, έχει δυσμενέστατη παράδοση με 10/11 ήττες και 9 σερί τα τελευταία χρόνια.
Ανεβάζοντας ρυθμό προς το τέλος ο Ολυμπιακός πέτυχε την 8η νίκη του στο Καραϊσκάκη σε ισάριθμα ματς (8-0-0) απέναντι στη Βέροια (3-0), συνεχίζοντας ακάθεκτος την αήττητη πορεία του προς τον τίτλο (13-3-0). Ιδανικό ντεμπούτο για τον Κολομβιανό Πίνο, που δημιούργησε τα δύο γκολ και άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του στο 2ο ημίχρονο.
Πολύ ευνοϊκή η προϊστορία απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας (10-0-1) με τις 6 τελευταίες και 9/10 συνολικά νίκες των ερυθρόλευκων να έρχονται και με over. Επιπλέον, έχουν 6/8 GG εκτός έδρας με τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, μοναδικές ομάδες που δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του. Μη διαθέσιμος ο Ρόι Κάρολ, δύσκολα θα ξεπεράσει το πρόβλημα του ο Ιμπαγάσα, επιστρέφει ο Αμπντούν, ενώ η διοίκηση φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ντε Βινσέντι.
6/8 GG εκτός έδρας έχει φέρει ο Ολυμπιακός.

197 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΗ  1 1,85
Σε θετική τροχιά η Βαλένθια, με τον Βαλβέρδε να πετυχαίνει την 5η του νίκη την Τρίτη στα 6 παιχνίδια που έχει κάτσει στον πάγκο των «νυχτερίδων». Με το 2-1 κόντρα στην Οσασούνα και με το τέρμα του Σολδάδο, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. 1 του 1,85 και G/G του 1,45, αφού έχει 6/9 over και G/G παράλληλα.

131 ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 4-6 GOAL 2,40
Μόλις στο 1,50 το Over… Ανεβάζοντας τον πήχυ αναλόγως θα ρισκάρουμε στο προκλητικό Οver (4-6 goal) που προσφέρεται ως συμπαθητικό από άποψη απόδοσης στο 2,40.

 

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας