Τραυματισμός – μυστήριο 35χρονου στο Νεοχώριο Λεύκτρου


 

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει προς το παρόν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε τραυματισμένος ένας 35χρονος Έλληνας, το πρωί του Σαββάτου, στο χώρο μεταξύ του περίβολου και της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα στο Νεοχώριο Λεύκτρου.

 

Ο 35χρονος, κάτοικος της περιοχής, εντοπίστηκε από αλλοδαπή, η οποία είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της στην περιοχή «Γονάτσα», που είναι απομονωμένη και σε αυτή κατοικούν, κυρίως, αλλοδαποί οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στη Μάνη.

 

Έφερε τραύματα στη γνάθο και, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενώ είχε πει στην αρχή στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση, στη συνέχεια είπε πως αυτοτραυματίστηκε.

 

Κατά άλλες πληροφορίες δέχθηκε επίθεση μέσα στο χώρο της εκκλησίας και κατάφερε να συρθεί προς τα έξω, ενώ σε μικρή απόσταση βρισκόταν και το αυτοκίνητό του.

 

Διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να καταλήξει σε νοσοκομείο της Αθήνας, χωρίς όμως να βρίσκεται η ζωή του σε κίνδυνο.

 

Το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης διενεργεί έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες, αλλά και να εξακριβώσει τις συνθήκες τραυματισμού του 35χρονου.

Χ.Χ.