Χαμόγελα και αισιοδοξία στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας


Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες, στις εγκαταστάσεις της Ένωσης, η μικρή γιορτή που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας της Μαύρης Θύελλας, με αφορμή την είσοδο στο 2013, και η οποία περιελάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Για την ακρίβεια ήταν δύο οι πίτες που έκοψαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και τα δεκάδες μικρά παιδιά που ακολουθούν την πορεία της Καλαμάτας από τα πρώτα τους κιόλας βήματα.

Το παρών στη ζεστή αυτή γιορτή έδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ράλλης, με αρκετά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως κ.κ. Παπαθεοδωρίδη, Μουζάκη και Δάλλα. Ο τελευταίος άλλωστε είναι και υπεύθυνος της Ακαδημίας και αυτός που έκοψε μαζί με τον κ. Ράλλη την πρωτοχρονιάτικη πίτα (οι τυχεροί της εκδήλωσης κέρδισαν δώρα από τοπικά καταστήματα). Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του προπονητή της Μαύρης Θύελλας Ζόραν Γέφτοβιτς, αλλά και των ποδοσφαιριστών Νίκου Τριανταφυλλάκη, Γιάννη Τσόπελα και Κλέαρχου Αλεξανδρόπουλου, που αποτελούν πρότυπα για τα μικρά ταλέντα της Καλαμάτας.

Παρουσία και μάλιστα δυναμική είχαν και οι παλαίμαχοι με τους Μανώλη Θεοδώρου και Κώστα Ασημακόπουλο, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων εκπροσώπησε ο Χρήστος Κότσαρης και τον Σύνδεσμο Διαιτητών ο πρόεδρος του Νίκος Κοσσάρης.
Ν. Μπ.