Την πίτα της έκοψε η Νέα Δημοκρατία παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη (φωτογραφίες)


Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 

Η χώρα πέτυχε πολλά αυτό το εξάμηνο με πρωθυπουργό τον Αντ. Σαμαρά

 

Απολογισμό στα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης στο εξάμηνο της διακυβέρνησης της χώρας έκανε χθες, μιλώντας κατά την κοπή της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ., στο ξενοδοχείο «Ακτή Ταΰγετος», ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης.

Παρουσία πολλών στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι στο διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από τη συνεργασία Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατορθώθηκαν πολλά.

Μίλησε, λοιπόν, για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος για τη χώρα μας από τους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπογράμμισε ότι η χώρα δεν πτώχευσε και κατάφερε να παραμείνει στην Ευρωζώνη, χάρη στους κόπους και τις θυσίες του λαού, που όμως έχουν τύχει της αναγνώρισης των εταίρων μας, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η πολιτική του νόμου και της τάξης που ακολουθείται, έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, αυξάνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Παράλληλα, τόνισε ότι η γενικότερη θητεία του Αντ. Σαμαρά στην πρωθυπουργία της χώρας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία επιτυχίας.   

 

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας