10.000 ευρώ στο Δημοτικό Παντοπωλείο, από την έκθεση « Η τέχνη της αγάπης»


Βρεθήκαμε χθες βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας όπου είδαμε την παράσταση «Σιγά… γκρεμός» από τη θεατρική ομάδα «Συν Ένα- Μιχάλης Τούμπουρος.

Να υπενθυμίσουμε το έργο θα παίζεται καθημερινά έως τις 2 Μαρτίου, στις 9.00 το βράδυ, εκτός από τις δύο Δευτέρες. Το εισιτήριο έχει 12 ευρώ, ενώ το φοιτητικό 8. Για ομάδες άνω των 15 ατόμων το εισιτήριο θα είναι μειωμένο (8 ευρώ).

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το «Σιγά… γκρεμός», με το χαρακτηριστικά καυστικό και ιδιαίτερο χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου, πραγματεύεται την ιστορία των προσώπων των θεατρικών του έργων «Πού πάει αυτό το λεωφορείο» και «Κυριακή των παπουτσιών», τα οποία, ζώντας στο «μεγαλειώδες» πρόσφατο παρελθόν της Ελλάδας, ως «περήφανοι» εταίροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΟΝΕ, έρχονται σήμερα να καταθέσουν τη διάψευση των ονείρων τους, τη συντριβή των επιθυμιών τους, βιώνοντας την οικονομική κρίση και των ραγδαίων οικονομικών ανισορροπιών, των απρόβλεπτων αλλαγών, με το ένα πόδι κυριολεκτικά στον γκρεμό, εξακολουθώντας όμως να αναπολούν και να διεκδικούν μία καλύτερη ζωή.
Οι «ήρωες» αυτοί, λειτουργούν ως καθημερινοί «αναλυτές» που ερμηνεύουν λίγο ή πολύ, το εξωτερικό τους περιβάλλον, αλλά και τη συμπεριφορά του εαυτού τους και των άλλων.
Στην παράσταση θα λάβουν μέρος με αλφαβητική σειρά οι: Δημητροπούλου — Γκόνη Βάσω, Διακουμέα Δήμητρα, Γαρδελίνου Γεωργία, Γκόνη Στέλλα, Ζούπα Ρόη, Θεοδώρου Όλγα, Καρμοίρης Λευτέρης, Κρόμπα Μαρία, Κρόμπας Παναγιώτης, Κυριακουλάκος Νίκος, Λεάκου Έφη, Λυμπεροπούλου Αλεξάνδρα, Μαραβά Βασιλική, Μέντη Ρούλα, Μελιγαλιώτης Παναγιώτης, Μιμίκος Λέανδρος, Μποτσέα Σοφία, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Σταυροπούλου Ελένη, Τζιφή Μαρία, Τσαπόγας Τάκης, Τσώνη Γεωργία, Χαχής Βαγγέλης, Χειλά Ειρήνη και Χρανιώτη Γωγώ.

http://youtu.be/gvWWROxeeQk

http://youtu.be/hfcsJomrlic

http://youtu.be/IKC4XhJgWoo