Διαμαρτυρία συνταξιούχων ΙΚΑ Καλαμάτας για θεώρηση συνταγών


Η ημέρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου Μεσσηνίας έφτασε με διεκδικητές δύο ομάδες που έχουν πολλά χρόνια να κατακτήσουν το τρόπαιο και γι΄αυτό η δίψα τους είναι μεγάλη… Απόλλωνας Καλαμάτας και Μεσσηνιακός θα συναντηθούν στις 6 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και πολυάριθμοι φίλοι των δύο ομάδων και του ποδοσφαίρου αναμένεται ότι θα κατακλύσουν τις κερκίδες.

 

Ο Μεσσηνιακός είναι βέβαιος πρωταθλητής και θέλει να σφραγίσει την επιτυχημένη χρονιά με ένα δεύτερο τίτλο, με τον προπονητή Δημήτρη Τσάκωνα να έχει μάλιστα το «οπλοστάσιό» του «κομπλέ».

 

Ο Απόλλωνας θα στηριχθεί στην ιστορική φανέλα του και τον τίτλο του αουτσάιντερ για να κάνει την έκπληξη, κόντρα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός Ηλίας Μαστορέας και είναι ο τραυματίας Βαβαρούτσος, ο Παπαδέας που λόγω ίωσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να δώσει το «παρών», αλλά και τους Γρ. Παπαγεωργίου, Παγώνη να μην είναι 100% έτοιμοι.

 

Τον αγώνα θα διευθύνει ο διεθνής διαιτητής (βοηθός) Ηλίας Αλεξέας, με βοηθούς τους Σταύρο Λάμια και Παναγιώτη Σερεμέτη και 4ο τον Κώστα Ψηλοπαναγιώτη.

 

«Καλείται ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσηνίας να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα που είναι η γιορτή ποδοσφαίρου στο νομό μας. Η είσοδος είναι ελεύθεση για μαθητές-μαθήτριες, ποδοσφαιριστές-ποδοσφαιρίστριες και άτομα με ειδικές ανάγκες» αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΜ, που έχει αφιερώσει τον τελικό στον αδικοχαμένο πρόεδρο του ΑΟ Σπερχογείας, Πέτρο Γεωργανά.