Επιχορήγηση στους Δήμους για μεταφορά μαθητών


 

“Μάγεψε” το κοινό της Καλαμάτας ,την Τετάρτη το βράδυ  , για ακόμα μια χρονιά η Martha Moroleon, συντροφιά με τους “Master Latin Band”. 

 

Για πάνω από 3 ώρες “ταξίδεψαν” μουσικά, στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, όσους τυχερούς βρέθηκαν στη “Στοα Βαρβουτσή” , χώρο στο οποίο στεγάζεται το Cafe – Bistrot “Luna Lounge” που φιλοξένησε αυτή τη Latin βραδιά. 

 

Παραδοσιακά τραγούδια από τις Άνδεις , τη Χιλή,το Περού , την Αργεντινή την Βραζιλία,την Κούβα το Μεξικό (χώρα καταγωγής της Martha Moroleon) και επίσης τραγούδια από την λατινική Αμερική για το Καρναβάλι στο «Πνεύμα των Ημερών» απόλαυσαν οι θεατές. Στο τέλος υπό το άκουσμα της εκπληκτικής Κουβανέζικης μουσικής αρκετοί θεατές εξάσκησαν το ταλέντο τους στους Latin ρυθμούς!

 

Την Martha Moroleon (που κατάγεται από το Μεξικό) συνόδευσε η πολυπολιτισμική μπάντα των “Master Latin Band” η οποία αποτελείται από τον  Alejandro Diaz από την Χιλή(κρουστά-πνευστά-κιθάρα),  τον Herman Mayr(κιθάρα-κρουστά) από την Αργεντινή, τον Javier Rico congas(κρουστά)  από το Μεξικό,  τον Σαξοφωνίστα  Δημήτρη Καραγιάννη από την Κόρινθο, τον  Κώστα Βαζούρα από την Αθήνα που έπαιξε πνευστά και σαξόφωνο , και τον “δικο” μας μπασιστα Δημήτρη Χριστόπουλο από τη …Μικρομάνη! 

 

Φωτογραφίες: Κώστας Κορομηλάς 

 

 

 

υγ-Πριν την συναυλία μας μίλησαν στο “Θάρρος” η Μartha Moroleon και ο Alejandro Diaz . Δυο καταξιωμένοι μουσικοί που κάνουν καριέρα στο τραγούδι στην χώρα μας, που έγινε το δεύτερο σπίτι τους , για πάνω από 20 χρόνια . Μας μίλησαν για το τραγούδι , τα κοινά στοιχεία της χώρας μας με τις πατρίδες τους …αλλά και για την κρίση και τις ομοιότητες με αυτή στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. (Τη συνέντευξη θα την παρακολουθήσετε την προσεχή εβδομάδα στην ιστοσελίδα μας.)

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=aHla2QAxd7M