Ζητούμενο το καλό πρόσωπο αλλά και το αποτέλεσμα για την Καλαμάτα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
OVER ΣΤΟ «ΣΑΝ ΣΙΡΟ» ΓΙΑ ΜΙΛΑΝ – ΚΑΤΑΝΙΑ 1,55
Δε θα πούμε πολλά λόγια γι’ αυτό το ματσάκι… Απλά η Μίλαν θα μπει με πατημένο το πόδι στο γκάζι και θα έρθει, θα έλεγα, ένα πολύ εύκολο Over στο 1,55.
 
ΟVER KAI ΣΤΟ ΣΑΛΚΕ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1,50
Tι να λέμε, τα έχουμε ξαναπεί για τη Σάλκε. Αν θέλει, το έχει… στο ρελαντί το ματσάκι. Φουλ επίθεση, αλλά από άμυνα «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Με ικανούς επιθετικούς και οι δύο ομάδες, ευάλωτες αμυντικά = over θεωρητικά…
 
-Τις ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ δίνουν την ερχόμενη εβδομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Οι «μερένγες» υποδέχονται την Τρίτη την Ντόρτμουντ, ενώ η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Μπάγερν την Τετάρτη.
 
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ «ΕΝΙΟ ΤΑΡΝΤΙΝΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΤΣΙΟ 2,55
Η Πάρμα είναι ουσιαστικά αδιάφορη και η Λάτσιο κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός Ευρώπης… Αν ηττηθεί από τη Ρόμα στον τελικό Κυπέλλου και παράλληλα τερματίσει στην 8η θέση, που φαντάζει πιθανό, βλέποντας και την κατάσταση της Λάτσιο, θα πάμε σαφώς με το μεγάλο «διπλό» του 2,50… Με άλλο σημείο δεν μπλέκουμε. Θα ρισκάρουμε μόνο και μόνο στο καλοπληρωμένο διπλό…
 
OVER ΣΤΟ ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1,50
Αυτό που φαίνεται στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι οι επιθετικές τους αρετές. Αν συνυπολογίσουμε ότι παίζουν έτσι κι αλλιώς ανοιχτά, αυξάνονται οι πιθανότητες για μεγάλο σκορ… Το Over θα έρθει εύκολα… Με ρίσκο το 4-6 goal του 2,40.