ΚΑΡΑΚΥΚΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ


OVER ΣΤΟ «ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» 1,70
Αν η Μάντσεστερ Γ. παίξει φουλ επίθεση, θα δούμε γκολ και θέαμα. Δε θα μπούμε, λοιπόν, στη διαδικασία για σημείο άλλο εκτός από το OVER του 1,70.
Η Μάντσεστερ έχει εξελιχθεί σε ομάδα – ορισμός του OVER και του goal/goal, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ψαχτούμε για κάτι άλλο… OVER 1,70 παρακαλώ!!!
 
4-6 GOAL ΣΤΟ ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΑΡΝΤΙΦ 2,60
Ματς για ατσάλινα νεύρα… καθώς θα πέσουν κορμιά στο «Λόντον Ρόουντ». Βλέποντας τα μεταξύ τους παιχνίδια, έχουν αρκετά γκολ. Πιθανό και το goal/goal, καθώς τίθενται αντιμέτωπες δύο από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις της κατηγορίας.
Επιλέγουμε το OVER 3,5 goal στο 2,60. Για το OVER δεν τίθεται λόγος, αφού προσφέρεται για μερικούς στάνταρ.
 
«ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ «ΛΙΜΠΕΡΤΙ»,
2,05 ΣΤΟ ΣΟΥΟΝΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Καλές οι τιμές του διπλού στο 2,05 και για πολλούς δεν μπορούν να υποτιμηθούν… Εύκολο δε θα μπορούσαμε να το πούμε το ματσάκι. Θα πάω, όμως, με το καλοπληρωμένο διπλό, βλέποντας τη φιλοξενούμενη ομάδα να «πετάει φωτιές» στην επίθεση…
Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και gοal από τα αποδυτήρια για τους λάτρεις του OVER.
 
OVER σε…
ΠΑΛΕΡΜΟ – ΡΟΜΑ
ΣΟΥΟΝΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ
 
-7-2-0 στα 9 τελευταία παιχνίδια της Πιτερμπόρο με την Καρντίφ στην έδρα της πρώτης. Το 1986 το πιο πρόσφατο διπλό.
 
Περνάει η Μίλαν
Στην Ιταλία, το διπλό της Μίλαν απέναντι στην Κίεβο αποτελεί την πρώτη καλή επιλογή, ενώ καλό σημείο δείχνει και ο άσος της Λάτσιο απέναντι στην Κατάνια. Στο goal/goal θα ακολουθήσω την αναμέτρηση της Παλέρμο με τη Ρόμα, αλλά και το σπουδαίο ματς στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους.
Δύο καλές επιλογές έρχονται και από τη Γερμανία. Στον άσο θα ποντάρω το ματς της Αουγκσμπούργκ με το Αννόβερο, αλλά και το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με τη Νυρεμβέργη. 

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας