Νίκας: «Κρατήσαμε εκτός ΤΑΙΠΕΔ σημαντικά ακίνητα για την Καλαμάτα»


Διεξάγεται αύριο στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας ο πρώτος τελικός του Περιφερειακού Πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, με την Καλαμάτα 80 να υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Το Καλαματιανό Σωματείο έχει ήδη το 2-0 από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με νίκη στο αυριανό ματς κατακτά τον τίτλο και την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, χωρίς να χρειαστεί να δώσει άλλο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου, το αυριανό ματς είναι ιδιαίτερο και οι φίλαθλοι του Μεσσηνιακού βόλεϊ και του Καλαματιανού Σωματείου ειδικότερα, οφείλουν να βρεθούν στο στάδιο και να συμπαρασταθούν στους αθλητές του Γιώργου Κουλιέρη, που έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες με τη διαδρομή τους.

Μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει, αναφορικά με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, εστιάζεται στην τέλεση των απονομών. Πιθανότατα δεν θα γίνουν αύριο, εφόσον βεβαίως νικήσει η Καλαμάτα 80, αλλά θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα με το Κύπελλο της περιφέρειας, εκεί όπου θα αναμετρηθούν και πάλι Καλαμάτα 80 και Κόροιβος Αμαλιάδας στον τελικό του θεσμού.

Η Καλαμάτα ’80 περιμένει αύριο τους οπαδούς της,που τόσο της έχουν σταθεί φέτος, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την μεγάλη άνοδο στην Α’2 εθνική κατηγορία!