Οι ποινές των ποδοσφαιριστών από την Επιτροπή της ΕΠΣΜ


Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρέθηκε προχθές ο πρόεδρος της ΕΑΣ Μεσσηνίας, Κώστας Κατσούλης, για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το φάκελο τον οποίο είχε καταθέσει η οργάνωση σχετικά με την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Καν. (ΕΚ) 867/08 (ΟΕΦ), όπως τροποποιήθηκε με τον Καν. (Ε.Ε.) 1220/11. Μάλιστα, για το ίδιο θέμα η ΕΑΣ έχει προσφύγει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, εναντίον του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς είχαμε συνάντηση στο υπουργείο και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα, όμως το θέμα θέλει παρακολούθηση από κοντά. Το πρόγραμμα αυτό ουσιαστικά είναι συνέχεια του προηγούμενου που είχε υλοποιήσει η ΕΑΣ».

Όσο για την εμπλοκή: «Έχει να κάνει με την κατάθεση του φακέλου. Μερικά στοιχεία δεν είναι σωστά, θέλουν αλλαγή. Εμείς αμέσως ενημερώσαμε τους συνεταιρισμούς που έχουν σχέση, ότι υπάρχει εμπλοκή στο ζήτημα και ότι το παρακολουθούμε. Το πρόγραμμα αφορά στήριξη για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό συνεταιρισμών, εξοπλισμό, συσκευαστήρια κ.ά. Για ό,τι καινούργιο στοιχείο έχουμε, θα ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους».

Μ.Ν.