Σαν σήμερα …στις 21 Απριλίου


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
ΟVER ΣΤΟ «ΣΑΝ ΣΙΡΟ», ΙΝΤΕΡ – ΠΑΡΜΑ 1,70
Δεν παίζει ιδιαίτερα καλά η Ίντερ το τελευταίο διάστημα. Ασταθής και η Πάρμα, που εκτός έδρας είναι ή του ύψους  ή του βάθους. Με πολύ ρίσκο ο άσος της Ίντερ… Καλύτερη λύση το over του 1,70.
 
ΟVER ΚΑΙ ΣΤΟ «ΑΡΕΝΑ ΤΟΥΝ», ΤΟΥΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1,70
Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν ξεκάθαρα προς τα δίχτυα… Κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πιο ασφαλής λύση βάσει της συμπεριφοράς των δύο ομάδων το over του 1,70 και για τους τολμηρούς το over 3,5, με απόδοση 3,00.
 
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ «ΦΟΥΡΙΑΝΙ», ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΙΛ 2,00 ΚΑΙ ΟVER 1,70
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα ήταν τα μπαλάκια που έριξε η Λοριάν στην Μπαστιά. Απεναντίας, η Λιλ παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας στη Μαρσέιγ. Λογικό φαντάζει το «διπλό», ωστόσο η παράδοση ευνοεί και το over του 1,70… Το διπλό πληρώνει περισσότερο, οπότε και προτιμάται!
 
Χ2 ΣΤΟ «ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ» ΓΙΑ ΜΙΛΑΝ
Μαχητικοί και οι δύο αντίπαλοι. Περιμένω οριακή μάχη με ρίσκο την ισοπαλία, πιθανότατα να έρθει και το μεγάλο διπλό στο 4,35.
 
ΟVER σε:
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ
 
Σε τροχιά ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ…
Σε τροχιά ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα και η μεγάλη απόσταση που έχουν στο πρωτάθλημα τους δίνει την πολυτέλεια να το κάνουν από τώρα. Αμφότερες πηγαίνουν στη Γερμανία, η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Μπάγερν την Τρίτη, ενώ η Ρεάλ από την Ντόρτμουντ την Τετάρτη.