Ταχύτητα και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων υποσχέθηκε ο δήμαρχος για την ανάπλαση της Φαρών


Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας για την Πρωτομαγιά κάλεσε χθες ο πρόεδρός του, Σωτήρης Τσώνης. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για αύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 10.30 το πρωί, έξω από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου, στην οδό Αριστομένους.
Στη σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου σημειώνεται: «Η κρίση, το έλλειμμα και το χρέος δεν προκλήθηκαν από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, στους οποίους φορτώνεται το βάρος για την αντιμετώπισή τους, απεναντίας είναι αυτοί που παράγουν, πληρώνουν φόρους και δημιουργούν πλούτο σ’ αυτή τη χώρα. Είναι οι αθώοι και τα θύματα.
Οι τραπεζίτες, οι επιχειρηματίες, οι μεσαζόντες και τα πιράνχας των προμηθειών του δημοσίου, που λεηλάτησαν τον πλούτο της χώρας, συνεχίζουν και διευρύνουν με τις “πλάτες” των τροϊκανών τα προνόμια τους. Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι τεράστια και σοβαρά, γι’ αυτό και η ενότητα όλων των δυνάμεων της εργασίας είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε, για να αγωνιστούμε ενάντια σε αυτές τις πολιτικές».